Sunday, September 5, 2021

Kozaracko

 Kakve veze ima ,ona,, zenska stvar sa crkvom.Ima,Postoje zene kojima bi je  trebalo oduzet i one  koje bi trebale imati  najmanje 3.E tako je i sa ,,crkvama,, Postoje zemlje  kojima  se ,,crkva,, treba oduzeti i one kojima  ni 100 nije puno.Sad valjda razumijete ,ako niste prije ,zbog cega je  Tito  drzo  crkvu na rucnoj kocnici.Uz svu glupost balkanskog naroda -prirodnu samo mu je jos religija trebala  pa da  budu prave budale.Citam  ovo sa Crnom Gorom i ustolicenjem   nakog Anfrobija ili tako nekako ,Jedni hoce drugi nece ,ko  i sve ostalo  pa onda kad ne znaju   rijesenje zovu u pomoc,Jedni Nato  drugi Ruse  a rijesenje je zapravo  povuci  rucnu opet  na  ,,crkvu,,  od Zagreba do  Skoplja dole ,Nije problem onih  krajeva razlicita vjerovanja nego  sto i ista u  kombinaciji sa  ludilom  postaju tragicna.

Jos malo  o ,,nama,, Jeli ludost prelazna.Nije dokazano da jeste  ali i da nije ,Iz perspektive Bosne ,sve komsije- oko nje su lude,Iz perspektive komsija  ne samo da je Bosna luda nego  i ostali  okolo ,Na zalost  svi su u pravu ,Sad to  dokazuju  ono malo Crnogoraca a prije ili poslije ce i ostali,Prirodna  naslijedjena maloumnost  gdje je tvorcima  socijalisticke Jugoslavije na kratko uspjelo da je konverviraju  i to najvise zahvaljujuci svom ,,odnosu,, prema crkvi ,E ovde treba stati i objasniti da crkva nije religija ,mada sebe tako smatra  i da ako zabranis crkvu nisi  zatvorio i religiju ,jer ona sama po sebi nije zlo ,,nego postaje  sa popovima  i  prostorom u kojima  su oni ,,bogovi,,Znaci  rijesenje je jako  jednostavno ,Zabraniti crkvu  i odrzati religiju. do faze kad i jedno i drugo postane normalno.

A o zemljama  bivse Jugoslavije.Jednostavno nisu sposobni  da imaju  svoju vlast.Suvise su tu stoljecima  bili drugi  koji su njima vladali  da bi ovi sad od sluga postali  gospodari.Dugotrajan je to proces sa neizbjeznim prelaznim periodima ,kojih ovde nije bilo,da se  iz opanaka odma ne uleti u  talijanske  cipele  i da  se iz kola  odma ne zaigra becki valcer .Poslije opanaka valja malo i  bos hodati ,da se noga opusti ,a prije valcera ,bar  gluho kolo odigrati,mada je za tamo  trajno  rijesenje i spas  samo ,,kozaracko,,

1 comment:

Micko said...

U pravu si 300 posto. Od rata u Sarajevu niko valcer nije zapleso. Korida je došla do Stupa i još malo pa će doc u veliki park.

Ovo u Cetinju je još jedan od milion dokaza da je religija izvor svih zala ovoga svjeta. Na balkanu se samo religijom mogu ostvarit politički ciljevi a nikako pameću. Lijepi Tito pokoj mu duši. Tačno je znao gdje je zlo i držao ga pod kontrolom.

Pozdrav od veselog Micka. Kod nas ovde dolar vakcinise i one antivakcinase. Nema vakcine nema dolara. Tako se to radi.

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...