Wednesday, December 15, 2021

Kukuriku

 Ne postoji  onaj koji se nebi slozio da  ,,Nista nije  ,ko sto je nekad bilo,,pa , da se radi o tom  da je billo  bolje ,takvih je malo , do onog da je  sve  gore ,Tako je u svemu osim kad je rijec o Sarajevu .Na ,,silu,, hocemo da je  u tom gradu ,,Ko sto je nekad bilo ,,Dobro naravno.Nisam bas veliki postovalac  ,,Novog Sarajeva ,,ali ako uzmemo u obzir  sve sto se desilo i kako je  danas , grad je ,,snosljiv,, za zivot  ili nema tu vecih razlika od nekih drugih sredina  i tu je ,bez obzira sto se krvna -nacionalna slika  stanovnika promjenila ,ostalo priblizno  isto dobro  i isto zlo ,koje  djele oni sto sad tamo zive.U Sarajevu je ,kao i  drugdje , uvijek bilo budala  i nema tu neke razlike  izmedju onog ,,bivseg,,  Sarajeva i ovog danas ,Razlika je u tome  sto su ,te  bivse  bili manje vise  simpaticni  i nisu dirali nikoga,veseli za sebe, ,dok ove danasnje  ,kopiraju  i slijede nacionalne politicare  i umjesto onih sto su kukurikali po  Carsiji ,sad pisu  uvrijedljiva upozorenja  onima ,sto su  politicari uprli prstom na njih.Previse se buke i paznje posvetilo   idiotu sto je na vrata neke sarajevske  porodice  napiso ono  sto je  razumio da kazu  oni koji vode njegovu naciju.E to ko da su svi docekali i oni dobronamjerni  i vise oni sto to nisu da pokazu ,,kako Sarajevo nije vise ono sto je nekad  bilo,,Nije naravno  ni sa ni bez ove budale ,a niti ce biti sa njim.Znaci zaboraviti  bolesnika  je lako ali  tesko maloumnu izjavu gradonacvelnice koja kaze da je sve ovo prouzrokovalo ,,izjave  hrvatskog predsednika ,, i da je ovo samo reakcija na  to,Wau,Usra Benjamina  niz  Kovaca do Vjecne vatre  a i dalje,Sta je htijela reci ,Da na zlo treba odgovoriti zlom  i da drugo zlo opravsdava prvo.Poslije se  pravdala   i ne treba  ,,karat ,,  Karicku  sto je  ,,izletila,, nego sto se vadila.Inace u Sarajevu ,stavljam do znanja,svima koji ne znaju , nikad nije bilo  katolickih ,Srpskih ili  muslimaskih porodica ,nego samo  Sarajevskih.

Toliko o Sarajevu i  onome ,,Da  nije vise sto je nekad bilo,,a inace  sve ostalo jeste  ili i ako nije ,onda je bolje,Licnost godine u  svijetu po izboru magazina ,,Time,,  je Elton Musk,Mislim da poslije ovoga nema dalje,Treba ukinuti ili izbor ili ,,Time,,.Zanima me samo kolika je bila  cijena  da te  proglase   personom godine  a da za to nemas  nikakvo pokrice  ili je sad  licnost  godine  onaj ko je  najbogatiji.E ovo sa Muskom je na nivou  onoga budale sto je  na vratima neke sarajevske porodice  ostavio svoj potpis   a razlika je jedino u cijeni ,koliko kosta ,da nesto ostane onako kako je nekad bilo ili da je nekad vrijedilo vise.A ko je licnost godine.neka mala medicinska sestra  iz bolnica sirom svijeta ili neki doktor ili oboje  a Elton Musk je u usranoj  godini  zaista  prvo....... licnost.

1 comment:

Анна Андреева said...

Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak u ravnoteži. Ritual Dralaba je odlično funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas opet ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga već danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam netko oduzme supružnika.

Cik i,, Draga Saveta,,

 ,,Bili smo u misionarskoj pozii,,Ovo su bile zadnje rijeci Stormi Danijels ,popularne i vazne i ozbiljne  porno glumice , pred portom suda ...