Friday, March 4, 2022

Fadil protiv Putina

 Ako ova .velika,, Bisera Turkovic ne zaustavi Putina nece niko,Samo treba stati  na vrata i mali Rus ne moze proci.Turkovicka je inace  ministar vanjskih poslova jer jedina u stranci SDA zna ,osim maternjeg, natucati i jedan strani jezik.

Zanimljivo je  gledati kako  rat u Ukrajini   vide  bosanske  vjerske stranke  koje nastoje  svoj nos zabiti u  guzicu zbivanja  da bi ispali vazni.

Vodeca muslimanska partija  na vlasti  i njen lider ,koji izjavljuje ,,Da su Ukrajinci spremni dati zivot za domovinu ,kao sto je i on bio u Sarajevu,-bjezite Ukrajinci, je u stalnoj vezi  sa Turskom  i ono sto  kaze ,,babo,,  se samo prevede na Bosanski jezik i to je zvanicni stav ,,minder partije,,koja nece dozvoliti ruskim brodovima da prodju ispod peljesackog mosta  i napadnu Neum.Sto se tice ove partije jos  se  trazi ,gdje sam ja tu,,  ako nas Rusi napadnu.

Bosanski Hrvati ko i obicno ne misle svojom ,nego glavom iz  sedla  Bana jelacica ,koji je prvo bio za Rusiju ,ali se zajebo, da bi se  isparavio  i sad je u redu onih  sto osudjuju .Bosanski Hrvati  kazu da bi se priklonili svakome  koji bi uspio  skinuti Zeljka Komsica kao  dozivotnog  njihovog predstavnika u  drzavnom predsednistvu.

Srbi su posebna prica ,kao i uvijek.Nisu radili telefoni na relaciji Banja Luka -Beograd  pa je  ovaj Srbin iz Bosne ,ocekivao da ce i njegov sef iz Beograda stati na stranu Rusije ,sto se nije desilo .,,Pravi Srbin je osudio  ruski napad ,dok je ovaj polovni iz Bosne ,optuzio telepatiju ,da ne radi ,kad trebas telefon,

Hajmo mi ipak biti malo realni.Da ste vi na mjestu Putina  bili napali Bosnu.Ma naravno da nebi.Bosna se sama stiti ,vlastitom gluposcu,i svim onim sto smo vidjeli od rata pa do danas.Koja bi to budala  pristala da vlada ovim  ludim narodima i njihovim  vjerskim vodjama,Jedan je bio Tito ,kome je to uspijelo.U ostalom da nas Rusi okupiraju ,zar moze neki Serjoza  biti gori od bakira ,Mileta i Dragana ,ma ne moze brate da je  iz srca Sibira juce dosao.

Nos Bosne viri iz  guzice  sukoba  i jedina nada je Bisera Turkovic da stane u  vrata da mali Putin ne moze proc,Sve ostalo  lici ,,da su od nas ,ko i svi drugi , i Rusi digli ruke.

1 comment:

Anonymous said...

Digli ruke i sviraju klavir...
F.

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...