Sunday, January 7, 2018

Powerball

Krajnje je vrijeme  da i ova stranica ,postane ,,korisna,, a ne samo da seremo .Ko ne valja nam ovo , ne valja ono,.pa sam odlucio da  vam pomognem ,odnosno da vidite neke ,,fajde,,i od ovog bloga,

Nakon  Mega  Lota u petak ,subota je donijela i nove radosti i tuge  u Powerbalu .Glavna premija  570 miliona Dolara ,odnosno na ruke 360 miliona.Stanem ja pred jednu pumpu .Kazem : Zeno evo ti jedan Dolar i  uplati .Pita ona ;Samo jedan Dolar.Samo jedan kazem ja ,Jesil ikad vidla da neko dobije  glavnu nagradu a da je uplatio  hiljadu Dolara.Nisi.uvijek pobjedi onaj sto je uplatio samo jedan.Udje ona i nema je jedno 45 minuta,Stoji u redu ,Kad je napokon izasla ,uzmem ja tiket  i gledam.Kompjuter nam izabro brojeve  i sad samo cekam da se ti  ,,potrefe,, sa onim sto ce biti izvuceni.Slabo sam spavo ,Vrtio se po krevetu ,ko one kuglice u bubnju  i kad sam usto  ,reko da ,,provjerim srecu,,Prvo sto sam procito je drzava ,New hamsir ,Znaci nije Florida ,a cim nije Florida ,dalje nisam ni gledo.Zajebo me kompjuter.Bolje je bilo da sam ,,sam,, zaokruzio brojeve,Sta zna  ,,mashina,, koji su moji sretni.

Powerball ,za Subotu 7 Januar,Brojevi ,prvo 12,pa 29,onda 30 ,pa 33 ,,onda 61 i dodatni broj 26.Gledam ja te brojeve i da me  kompjuter nije zezno ,te bi i ja zaokruzio.Nikad ne vjrujte mashini .Prvo  broj 12 ,To bi sigurno igro.Uvoijek sam vise volio 12 nego nesretni 13 ili  jedanest.Zeni mi je rodjendan 29. i taj bi broj  garant odredio ,Znaci vec imam dva,Poslije zeninog rodjendana  29, dolazi 30  i svak normalan bi odabro 30 .Sad imam vec 3 sigurna.Cetri dana  poslije 29. je vec treci u mjesecu ,al nebi ja pao  na tu foru ,nego bi na 29 dodao  broj 4 i zaokruzio 33 ,Sad su 4 broja  pogodjena.Onda bi malo  sa zene presao na sebe i  stavio broj mojih  godina 61 i sad imam pet,a onaj  dodatni bi pogodio tako sto bi  zaokruzio  broj ,,zelju,, koliko godina bi volio da imam  i eto 26,sto znaci  Powerball ,da sam  i malo bio pametan  bi sad bio u mojim rukama a ne u Nrw hamshiru.

E sad kad ste vidjeli koliko je to sve lagano ,morate cekati da ponovo  glavna nagrada bude 500 miloona Dolara ,pa da  isto uradite ,a ne da se ko ,,somovi,, zaletite na  Milion Dolara ,sa  ovom tajnom ,kako dobiti  na Lotu.

Ovo je samo jedan od nacina da brzo dodjete do ,,love,, Ima i drugi ,Recimo da vam je Tramp jaran a vi napisete knjigu o njemu,ili o  nekom svom drugom  ,,frendu,,, ,ko fol otkrijete neke tajne- ima ben na guzici, ,uzmete na  prodaji 300 Miliona i podjelite tu lovu sa prijateljem ,,Za ovo vam ne treba sreca nego  vlastita ,,pamet i  glupost onih koji knjigu kupuju.

Uvijek sam bio na strani sretnih ,vise nego na strani pametnih.Ako nisi dovoljno  pametan ,moras se uzdati u srecu.A u sta ces drugo ,aha u  zenin rodjendan.ako nmeas sta ,,bolje,,.A  nema .

4 comments:

Anonymous said...

Prvo budi siguran da je bas tog dana neko rodjen; znas ono poslijeratno vrijeme, prilikom prijavljivanja u opstini mijenjali su nam godine rodjenja, a i mjesece i datume, sve radi nekih benefits...

Sretno,
Feniks

Anonymous said...

Ja biram po brojevima rodjendana ali klinac uvijek budu oni iznad 30.

Anonymous said...

Znaci ne koristis pravi kalendar i moguce da si sebican zelis novce samo za sebe.

Druga alternativa je: Mmozda ti i ne trebaju pare. Vecina nekako hoce vise para da bi podijelili s nekim!

Feniks

ODOZGO_77 said...

teta R,
izgleda da ti znas tajnu
podijeli s nama

unaprijed hvala

Sevab

 Sjetim se ,sa povodom, price jednog mog druga ,ime  nije vazno,kad je  jednog vruceg sarajevskog dana  kasnio na dzenazu oca svog kolege  n...