Saturday, January 6, 2018

Prnjavor

Nikad  ,,blizi,,Sinoc su izvuceni  brojevi  ,,Mega Milions ,, lutrije  sa rekordnom premijom od 450 milona Dolara  i sve ,,otislo,, jednom covjeku ,ovde  na Floridu  u malo mjesto Port Rich u blizini Majamija ,sto je samo  2 sata voznje  od mene i nikad nisam bio  blizi sretnom dobitniku nego danas,Sta da je premija otisla na Aljasku ,.A inace brojevi sega .Ko da je tesko pogoditi  28, pa 30 .pa 39 ,pa 59  ,pa 70 i exstra  ,,desetku,,Od ovih 450 milona ,kad mu drzava uzme porez ,ovaj moj komsija ce na ruke dobiti 290 miliona ,sto i nije tako losa ,,lova ,za pogodjenih 6 brojeva.

Citam jutros da je  fudbaler ,zove se Kutinjo, za prelazak iz Liverpula u Barcelonu dobio 160 miloina Eura ,sto je gotovo 100 miliona manje ,nego da je  pobjedio na  Lotu.Ovo su dva primjera  sretnih ljudi.Nesto manje srece je imao neki ,, ,, -covjek iz Prnjavora ,kojeg je ,,trfilo, srce dok je vodio ljubav sa ,,svalerkom ,,sto je objavljeno u svim  BiH  medijima .Prvo se nisam mogao sjetiti ,gdje je Pr-Njavor ,a kad sam se sjetio ,nisam  se mogo nacuditi ,da i tamo imaju ,,ljubavnice ,,Ja sam mislio  da se ljubavnice imaju samo po Holivudu ,Parizu ,Rimu i  slicnim ,,kul,, mjestima  i da se u Prnjavoru ,,jebu,, samo  sa svojim zenama ,,kad ono i u Pr-Njavoru svalerke.

Ovo su bila samo dva primjera ,jednog sretnog  i jednog nesretnog  covjeka.i onda kazu nije bitno gdje se rodis i zivis ,nego sve zavisi od tebe,Aha zavisi.Sto  onda ovaj iz Prnjavora nije dobio 450 Miliona ,a ovaj iz Majmija  rikno ,dok je imo sex sa ljubavnicom .

Inace  zima na Floridi popusta,Gledam jutros ona dva ,,medjeda,, pakuju kofere ,a ona 3 aligatora su vec na putu kuci..,a kolo srece se okrece i u prnjavoru i u Majamiju.Ko nabije taj  dobije.

2 comments:

Marijan said...

*ebeno je to sa srećom.
Čitam juče na jednoj odbačenoj kutiji od cigareta (koja se za divno čudo nalazila tamo gdje treba): "Pušaći umiru mladi"?
Sada mi nije jasno... il' sam ja još premlad, il' sam trebao već davno umrijeti... ima l' tu sreće?
Da li je sreća što smo mi u ovoj "državi", bar velika većina već davno popušili!?

Anonymous said...

Seksi man uzeo vijagru, vise puta u kratkom vremenu i predozirao se.

Prati Balkanske prevare pa ces vidjeti ko je davno popusio a ko jos pusi. Na Balkanu ne treba grijanje, sve se pusi...

Dva pistolja

 Slika ,,opreznog,,  zemaljca , sto sipa-toci,  benzin u  auto ,tako sto u jednoj ruci drzi  ,,pistolj,,automata pumpe a u drugoj pravi pist...