Wednesday, April 27, 2022

Cucla-Mu

 Pitanje je dana ,kada cemo se radjat u Musk porodilistima  ili koristiti kontracepciske  pilule i kurtone Musk .Obavezna je i hrana za bebe  Muskic,.cucle Muskdud,obdanista i  Skole u vlasnistvu Muska ,Fakulteti   i sve kompanije  Musk,Penziju daje Musk poslije koje  zavrsavas svoj  jadni Musk zivot u krematorijima  Musk,Sve ovo se  desava u sistemu koji  totalno kontrolise  Musk.

Rano je govoriti o tome koji je cilj kupovine Twitera  od strane Eltona Muska ,a znam da nije samo  osjecaj posjedovanja ,i sta se krije iza svega ,ali uz  ekonomsku moc Musku fali i ona  ,,prava,, ili politicka da zaokruzi ,sve ono o cemu sam  govorio u uvodu ovog texsta,Prakticno nije Musk problem nego sistem koji mu to omogucuje ,mada ovi ovde politicari to nece priznati ,nego cijeli  slucaj  komentarisu kao ,,opasan,, Za koga i po koga nisu  rekli,Mozda su oni  slijedeci za kupiti ili su vec  .....

Naravno da ne cijenim Twiter  i mislim da je to isto sranje ko njemu slicni ,ali oni koji u tome vide ,,moc,,  vec racunaju koliko je Musk  dobio ili izgubio ,zbog  potresa izazvanim  promjenom vlasnika   Twitwr kompanije ,gdje izvjestaji  govore o tome  kako su neke  ,,istaknute,, licnosti  za samo jedan dan  dobile 300 hiljada novih pratilaca  do  tog  da su neki isto toliko izgubili  zbog  Muska.

Da  se razumijemo,Nije problem u tome  sto ce nas  Musk kontrolisati  ,umjesto ovih sto nas sad kontrolisu,nego sto ce njegov  kurton biti 50 posto skuplji nego  danas  a razlog je  da se manje koristi i da se  vise jebe i  radjaju nove  budale.

Mozda Musk i osvoji svijet ,al mu nikad nece uspijeti da  rijesi dilemu jel mu  Tesla  Hrvatski Srbin ili Srpski Hrvat..To je  dilema milenijuma i jedina iznad Muska.

No comments:

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...