Saturday, April 1, 2023

Euro trenerka

 Navikli smo mi u Bosni na podvale i prevare medjunarodne zajednice u raznim oblicima,Borimo se koliko mozemo , od ,,napada,,  , sa svih strana  al ovo sto je danas uradila  kompanija Eurowings prevazilazi  i najgrublje  nasrtaje  na nasu zemlju i njene gradjane,Ova niskotirazna avio   kompanija je  zabranila  putnicima  da na njihovim letovima  nose trenerke ,nakon cega ce vjerovatno to uraditi i ostali  evropski prevoznici   sto bi znacilo totalni kolaps  putovanja nasih gradjana  u inostranstvo,To sto   su iz kompanije ponudili i  iznajmljivanje pantolona kao soliciju  na letovioma ne  umanjuje  intezitet  ,,napada,,-ataka, kojim su prvenstveno izlozeni  gradjani nase  i u manjem broju i  gradjani susjednih  zemalja,Ovo sto je Eurowings  uradio  moze se uporediti sa najvecim aparthejdom u istoriji  vazduhopluovstva  i direktno utice  na jedno od   osnovnih  ljudskih prava,  kretanje,  sto je do sad zabiljezeno jedino u ratnim uslovima,Poslije ove vijesti ,neko  je objavio da se radi o prvoaprilskoj sali ,sto jos nije provjereno ,ali ako je i sala  nikad nije bila neukusnija  na racun  putnika iz samo jedne zemlje,Mogu nam zabraniti da pusimo,pijemo,jedemo  ,al da ne ,,letimo,,i da ne setamo ulicama nasih gradova  i sela   u trenerkamau  po kojima smo postali i prepoznatljivi i van granica Evrope , je zlocin  prema drzavi i njenim  narodima,Prvi April kao dan ,,sala,,  ce biti zabiljezen  kao jedan od onih dana  koji se u Evropi slavi   i  kao dan ljubomore i zavisti  protiv Bosne  i njenih gradjana , sportskih   orijentisanih .Sad im -dusmanima , ne samo da smeta sto smo nacionalno  otreznjeni i orjentisani ,religijozno superiorni , nego sto smo u sklopu toga  i sportski nastrojeni.i dominantni.

1 comment:

Anonymous said...

Zalosna 2014 godina, ali hajde, nek spavaju s mirom.

Prica o dzipovima, bas me nasmija.
Dozivila nesto slicno, gledala, smirivala. Stalo policijsko auto pred prodavnicu a iz prodavnice trka i to bas prema meni. Fini ljudi, uredni, ali s ruksacima. Nije bilo trenerke niti kozne jakne; ruksak.
znas po hodu sta se desava, ili zuri kuci na wc, ili pravac banka, prodavnica.
A ovi sa ruksakom, onim dobrim, ni mali ni veliki, sto sjede uz izlog ili sto izlaze iz radnje malo brzim korakom...zna se da nemaju dokumenta.

Ako je Cole ziv pozdrav, pismeni. Nismo razmjenjivali muzicke zelje, mada, vjerujem, da bi izabrao neku dobru pjesmu.
Marijan? Nadam se da je ziv, pozdrav s ove strane.
Micko, onaj iz Australije...je li zivahan, ne javlja se dugo iz nekog bordela, da ga nije vijagra ubila?

Eno, cijela Njemacka, a i Austrija, za Madjarsku ne znam, u trenerkama sa tri bijele linije, pa kozne jakne; odmah poznas nase ljude sto nemaju bas mnogo skole, ali su inteligentni, ono street inteligentni.
Zene nose Versace majice, Boss, Gucci, odmah znas da su svi bili siromasni u djetinjstvu (nije sramota biti siromasan), pretjeruju u pokazivanju bataka i kao skupe robe.
Patike Nike.

Ima trenerki, ima lijepih, ali to je sve marketinska hipnoza.

A jos kad zene ne stave grudnjak, mislim one postarije, pa sise vise do pupka, ili crvene kose, a njoj 75 godina...

Drago mi vidjeti Ukrajinke, Ruskinje, a ima i nasih sto se znaju obuci, elegancija, pohvala.
F.

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...