Wednesday, June 14, 2017

Sveti Stefan

Svasta se ,,ovde,,danas desavalo ,Pravi ,,americki dan,,.Necu  o ovoj pucnjavi  po republikanskim kongresmenima ,osim mozda da kazem  da je najteze ranjeni  Stiv Skalise ,rangiran kao treci  covjek  partije ,sto cijelom dogadjaju daje   vece znacenje  i da ga je ,upravo dok ovo pisem u bolnici posjetio i predsednik tramp sa zenom u njega .Ako ima ko da je profitirao od  ovoga ,onda su to mediji  i evo nakon jedno  mjesec dana ,po prvi put  gledam informativne  emisije u kojima  svaka druga rijec nije Rusija,,odnosno  Moskva trenutno ima tajm  aut ,ali je pitanje i koliko dugo  ,jer je vec  najavljeno da  bi  se protiv  Trampa mogla podici optuznica ,,opstraksn of djastis,, ili da nije ,,govorio istinu,,Sve je trenutno u fazi spekulacija ,ali dani koji su pred nama ,moraju  donijeti i  definitivni odgovor  na pitanje ,,jeli,, ili  nije,,  Tramp imo vezu  sa ,,podmoskovljem,,jer ako se ovako nastavi mogao  bi mu i mandat isteci  a da se nista ne sazna.

I  ja sam imao neki ,,usrran,, dan ,Pocelo je jutros,Citam vijesti  i jedna kaze ; Neki nas covjek -Bosanac ,ime i prezime totalno  ne vazno , je odlucio  da  investira  7 Miliona Eura ili  vise od 8 Miliona Dolara  ,u jedan hotel   u Budvi .Dalje se kaze da je taj nas Bosanac 20  godina u Americi  i da je ono sto je zaradio  ulaze na nase prostore.Zaradio u Americi  8 Miliona Dolara  za 20  godina ,hahahhahahahahahaahhahahhhhhhhhhahhahahaahahahahahhahahahahaahhahahahahaahahahhhahaaahhaahhaahahhaahahhahahaahhahaahhahaahahahhahahhahaahahahhahhahahahahahahaahahahhhaha   ok ,toliko nije  za 30  godina okreno ni Pablo Eskobar  mexsicki kralj  droge ,E sad zasto me  pogodilo ovih 8 Miliona,Vjerovatno cista ljubomora,ali ovi nasi koje poznajem i za koje sam cuo ,ne da ni jedan  nije   ,,ustedio toliko,,nego ne vjerujem kad bi nas sve ,,sabrali,,po Americi  da imamo toliko.Zamisljam sad  ,,naseg,, Amera ,koji ima brata  dole negdje kod nas  i koji mu naravno ne vjeruje da radi za 10 Dolra po satu i da  ne moze  pokriti racune ,a o slanju para dole ,da i ne govorim,Cita taj nas  ,,brat,,  i razmislja,,,Eto ovaj  za 20  godina  ustedio 8 Miliona i investira  ,sto znaci da ima jos  toliko .Ovaj moj  ,,kuka,, i laze ,, I on je 20  godina tamo ,hajde mozda  nema  pola od toga ,al da ima  2 ,ima da ga jebes,Razvali nas ,,cojk,, sa Budvom ko  blento novine,Nedaj boze da je kupio i Sveti Sefan ,sa 25 godina rada u Americi ,niko od nas  od bruke i sramote   vise nikad  nebi otiso  dole.Ne vrijedi objasnjavat.

5 comments:

Micko said...

Onaj ko je pošteno zaradio nešto u ovim dalekim zemljama ne pada mu na pamet da ulaze u Bakanske zemlje,osim ako nije drog diler pa da ih opere. To su zemlje za pranje prljavih para.
Nego šta misliš da onaj Ranko Ceranic zna koliko me je zajebo,mislim da bi se rasplakao. Gladan,žedan ,go i bos ali u svojoj zemlji.

Anonymous said...

Eh al Ceranic sad prica kako je bogatuna zajebo. A za raju I lovu, kako ko, ima u LA jedan BGdjanin sto je dosao s milionima a sad je ko Ceranic, samo na tudjoj zemlji.

nesloga

Anonymous said...

Da nije Nesloga u pitanju?

Anonymous said...

Haha, nisam ja, nego taj je fraer bio najbolji jaran od Marka Jarica, kad smo vec kod kosarkasa, a sad je beskucnik bez pola zuba. Droga radi cuda, u oba pravca.

nesloga

Micko said...

Večeras će bit fešta kod Zumrinih rodjaka. Ja ću zaklat i oderat kozu po naskii nabit na ražanj. To se njima svidjelo jer su glupi. Oni sve deru na zemlji umjesto da objese. Ispadoh ja ko kakav umjetnik. Ako bude jarac još dok bude krvario odsjec ću mu muda da ne smrdi. Ništa oni to ne znaju. Glupljeg a poštenijeg naroda nisam vidio. Nalik na nas bosance. Sve mu diraj ali ne običaj.
Ovde mašina za mljevenje kamena košta samo 300 000. Kod nas milon plus. Rekao sam da spakule dvije. Kvaliet isti i garancija 5 godina. Kupio bi ih ja i da nemaju garanciju. Zumra je bog.

Sevab

 Sjetim se ,sa povodom, price jednog mog druga ,ime  nije vazno,kad je  jednog vruceg sarajevskog dana  kasnio na dzenazu oca svog kolege  n...