Sunday, March 15, 2020

Gange

Napokon znam sta je ,,Luda kuca,, Ovo sa korona virusom.A pocelo mi sve liciti na pocetak rata u Sarajevu. Sjedis u kuci i zoves jarana   u Dobrinji da vidis pucal kod njih.Tebe zovu sa Bistrika ,a njih  sa kosevskog  Brda.Sad je sve isto samo  globalno.Zoves raju u hrvatskoj ,tebe zovu iz Njemacke a njih iz Australije ,Da vide pucal se.Generalno puca na sve strane .Evo recimo ovde na Floridi  nema mjesta na plazama .Hiljade kupaca  iz svih djelova Amerike.Sad je spring brejk,, dosli skolarci  na sunce Floride  i ne ,,jebu,, Koronu  ili misle da je tacna teorija koja kaze da  temparatura iznad 27 stepeni celzijusa ubija virus.Danas je u Orlandu  30  a isto je i na plazama atlantika.

Jutros sam isao u kupovinu.Sve radi a ima i dovoljno robe.Nema redova  pa cak ni za  koristeni toalet papir.Nisam primjetio da  je povecana potraznja  za  flasama  i tespijama.prodavnice pune ljudi  al niko ne kise ili nrdaj boze kaslje.Svi su ovde naoruzani  pa kad bi se neko iusudio  brzo  bi mu se presudilo.Za sad sve radi ,ali koliko dugo niko ne zna ,mada su  svi  kulturni i sportski dogadjaji otkazani.Eto mene je najvise pogodilo sto je otkazan Master u golfu.Nije Nedelja dan da se  objektivno  vidi situacija  jer je inace  ,,sporije ,,  pa valja sacekati   sutra ponedeljak  kad bi sve trebalo da krene ili  sve da stane.

Jedino je gluost brza od virusa,Siri se ,,da pijes vrucu,, vodu ,da zaustavid dah 10 sekundi ,da prdnes u cosak a da niko ne cuje  i slicne stvari  pa ono malo sala i komedije sto dodje sa nasih prostora  daje  nade  da ce se  ljudska vrsta odrzat.Najbolji ,,fol,, koji sam cuo je  da su i u Zagrebu  sa bakona i prozora ,po ugledu na talijanske gradove poceli pjevati.Gange.Nije losa ni ona sa pilotom aviona sto radi od kuce,Nego stvarno ljudi ,Ima li pilota u avionu.

3 comments:

Unknown said...

Dragi naš Biliću, Smijeh u doba Korone. Baš me slatko nasmija ovim duhovitim, cool tekstom. Trebalo mi je da završim ovaj turobni dan. Hvala. Zoka i Ceca Kljajić

Anonymous said...

Preglednost bloga raste, ali slabo da ko stisne da kaze koju?
Da malo poganjamo penzionere da kazu koju?

Nije problem virus, problem je sto nam se ne umire od posljedica, bar ne jos!
Gange? Pjevaj koliko hoces kad imas wc za ledjima. Lako je.

Neki dan neki homeless pjeva da ne moze da udje u javni wc. Pjeva? Riccccccceeeee.
Ima javni wc kod parka, ali dok stigne do tamo treba poci na vrijeme.

Beskucnici su do sad mogli da koriste wc u raznim kaficima, mogli se tamo i oprati, ugrijati privremeno, a sad sve izmijenjeno. Nagore!

Zao mi jeste, ali kuci ne vodim.
F.




Anonymous said...

Nešto kontam baš je šega ovaj virus u odnosu na rat. Na ovu samoizolaciju dodaš da nema hrane, nema vode, nema struje, nema tv, nema interneta i kad izađeš ne znaš hoćeš li se živ vratiti i tako 4 godine, a sad nakon 4 dana svi kukaju. Al svakom je njegovo i sada najteže, što je razumljivo.

Andra tutto bene !!!

Forza Udinese

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...