Friday, July 16, 2021

Teorija (za) vjere

 Razumijem ja kad  ,,red neck,,  iz mocvara Alabame ili ,,papak,, iz  vrleti Bosne  i,duh,,iz pustinje Sahare  nece da se vakcinise  jer je jako  pod uticajem  konspirativnih teorija zavjere  i da njegov  obrazovni  i mentallni mehanizam nije ustanju da se odupre   napadima ,ali kako objasniti  da onaj iz centra Los Anglosa sa najboljim koledjem ili onaj  sa  diplomom ,,filozofa,, iz Medjugorja  ili Travnika, ili profesor iz Pariza  takodje  nece da se vakcinisu  i da  i oni vjeruju u  iste ili slicne teorije  i da je identifikacija sa  onim primitivnim i ne  skolovanim  toliko izrazena da se razlika i ne vidi/.

Probudim se neko jutro  ,kad na jastuku  ,bijela jastusnica,  vidim nesto  malo crno i okruglo.Pazljivo sa 2 prsta uzmem  taj predmet  odnesem ga u kuhinju i  polozim na  bijelu salvetu.Nisam  kompjuterski strucnjak  al ovo bi pozno i neko ko nikad  tehnologije nije vidio,Chip.ispo iz mene ,a stavljen u mene  kroz vakcinu  protiv Korona  virusa da bi me  mogli kontrlolisati svi od Bila Gerjtsa njegove zene Zakline ,predsednika Bidena ,predsednika  Miterana ,Fadila Novalica i ostalih svijetskih politicara i lopova  sto su montirali pricu o virusu da bi u nas instalirali chipove za kontrolu svega .Znaju o meni i o vama  vise nego sto i sami znamo o sebi.

Ko stoji iza  istinitih teorija zavjere .Sprega politike i  ekonomske moci  u savezu sa   doktorima  cine trenutno da je  oko 50 posto  ljudskih bica pod kontrlolm,a ostalih pola  pametnih i  svijesnih  radije umiru nego da prodaju dusu dzavolu.Intersantno je kako je ,,svijet,,  postao  ,,ujedinjen ,,  proitiv  vakcine ,bez obzira radilo se o  razlicitim bojama koze , religije ili nacije  i  pola  i imas na jednoj strani  one koji ,,vjeruju,, i na drugoj one koji  ne vjeruju,, i jako je diskutabilno  samo to  sta vjeruju i u sta ne vjeruju  i da ovu konstataciju mozes   staviti kao  atribut i jednim i drugim.Poznajem licno nekoliko ljudi  koji  se nisu a i nece vakcinisati.Pomalo je nepristojno  to i pitati ,ali ako se nadodje na tu temu  zanimljivo je cut objasnjenja  i sve mi lici na pricu izmedju dva covjeka ,gdje jedan   vjeruje u boga a  drugi ne  i da je  najsretniji onaj ko prvi skrene sa teme  Vakcina na recimo temu ,,sex,,

Meni je sad inace puno lakse nego prije, kad sam mislio da  ima nesto sto i ne znaju o meni.Sad se ne trudim da ista sakrijem,Salje im  onaj drugi chip sto je osto u meni  i dalje podatke  o tome sta   mislim ,sta jedem i jebem ,al ruku na srce nisu se trbali  toliko truditi,Mogli su me samo zovnuti i sve bi im  reko ,Mozda bi samo ovo sa sexsom slago ,Dodo malo ,al da vakcina radi ili ne radi lako je  provjeriti  da sam sebi odvalis samarcinu sa lijeve sytrane  i nakon minut sa desne da uspostavis ravnotezu ,pa ako i dalje mislis  da su ti ugradili  chip ,ponovis to svako jutro ,sve dok  ne svatis da si  budala  i da nisi morao sebe samarati da to  i dokazes.Ja sam se vakciniso i zajebo.Nedajte se ljudi da vas  kontrlisu.Ovako misle da ko nesto znate .Samo  glup  covjek je slobodan covjek .Kod budala,ugradjeni   chipovi,brzo sagore. P.S. Cuo sam juce na jednoj drustvenoj mrezi ,al nemojte nikom reci ,da je kod jednog ovde , u Americi ,vakkcina  preko noci promjenila  sexsualnu  nagon  Lego ,,cojk,, ko  normalan a usto,ko  ,da ga otac jebo u guzicu budalastog.

Rijesenje je jako jednostavno. Vakcina u  guziicu a ne u ruku.Da ne vidis sta ti ,,mechu,,.

5 comments:

Anonymous said...

Navala na Turkish Airlines, ne treba ni PCR ni vakcina, samo pravac BiH preko Istanbula uz neki dokaz da si BiH drzavljanin.
Cijene skacu, gore-dole, zavisno od datuma.
Za Dubrovnik od $49 pa visse?

Sve je receno izmedju redova.
I kome je mozak mrtav ili cijelo tijelo?
Ako ides autobusom iz BiH za Svedsku, a vakcinisan si, opet treba PCR test (ima neki brzi u roku 2 sata 40 km), a ako ides avionom-ne treba?

Budi pametan?

F.

Marijan said...

Ja i supruga pelcovani sa obe doze Azre iz Zenice.
Da ti ne spomenu ne bih ni skonto... ima tu nesto. Prodjemo pored tv-a, a ono lahgane smetnje, radio krci, nocu kontam sanjam...informacije ko na ekranu, pice li pice?
Dolazim u iskusenje da taj cip lupim par puta cekicom samo ne znam gdje da ga sacekam?!
Ti di sretan, tvoj je bar ispao, a sta cu ja?

Anonymous said...

Ove oluje obladale? Nego zna li se broj pelcovanih u mjestima gdje su ove i munje?
Nesto ih privlaci, zar nije tako?
F.

Unknown said...

Nasmijah se bas dobro. Kazu, zalepi se magnet na mjesto gdje si vakcinisan. Ahaha, probala sam, razocarana, nista. Nego kazu da ona zica u maski sto mi moramo po Kanadi nosati ima veze sa G5, djeluje kao receptor, sta li, nisam se udubljivala u pricu, a termometri na celo brisu nam memoriju. Ja otisla u grocery i vratila se kuci sa tri para cipela. Jbg mjerili mi temperaturu na ulazu.Pozdrav mojim dragim Bilicima.

Micko said...

Sto se tiče vakcine ja i moja familija smo je dobili još u aprilu. Teorije zavjere me ne zanimaju. To forsiraju vjernici i budale drogirane. Za praćenje nekoga nije potreban čip kad već u telefonima i autima ima GPS. Ima ga i na bankovnoj kartici. Čemu onda šuplje price. Mene kad pitaju kakva je bila reakcija ja kažem da mi se isti dan kita digla i stoji i dan danas. Neko čak i povjeruje vjerovao ili ne. Uglavnom kod mene od prvog Augusta nema na poso bez barem prve doze. To je moje pravo kao vlasnika i nikakav ga sud neće osporit Već se to naziva rasizam i ugnjetavanje ljudskih prava a mene boli onaj sto se od vakcine dugo i danas stoji.
Imamo ti mi ovde puno zgrada koje su kupljene na planu i nikad nisu useljene jer su jednostavno popucale. Kad se zgrada ko Tite gradila ploča bi stajala mjesec dana da bi na nju došla nova. Ovde ploča ide nedjeljno. Pedeset spratova za dvije godine. Kad se beton slegne vise ništa nije u vinklo. Tako to biva u gladnom kapitalizmu. Ko je kupio sad vise ne može da proda. To su uglavnom Kinezi koji su oprali pare iz Kine. Nema ih vise. To će se sve polako rušiti barem do polovine. Tu se ni vrata ni prozori ne mogu zatvorit a lift nikako uzbrdo. Oni koji su gradili su bankrotirali i niko nije kriv.
Pozdrav od veselog Micka.

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...