Friday, June 17, 2022

Ako bog da

 A sto me obradova predsednik Biden ,Kaze ,kandidovat ce se na slijedecim predsednickim izborima ,Ako bog da ,, To sam ja rekao.Da li se inace ovo ,,Ako bod da ,, pise skupa ili odvojeno,Ja znam da se izgovara skupa ,,Ako bogda,, Tako i zvuci ,,Upotrebljava se ko  optimisticka najava necega sto  se treba desiti  i vise je postalo uzrecica nego  religisko vjerovanje,Koriste ga i oni sto vjeruju i oni sto to ne rade ,Znaci ,,ako bog da ,, predesdnik Biden ce se opet kandidovati,Nisam zadovoljan Bidenom ,ali opet bi glaso za njega ako bi na drugoj strani bio Tramp ili slican  a to znaci  da najvjerovatnije  opet necu  glasati  ko i do sad.Ako izuzmes Trampa ,koji nije znao  ili i ako jeste ,onda malo pretjero u  ..soliranju,a koji jE inace i mentalno zaostala osoba,,apsolutno je nebitno ko je americki predsednik i nema nikakve razlike  izmedju Obame i Busha i  Nixsona i Klintona,Americkog predsednika ,,bira,, americki krupni kapital ,koji preko njega i  politickih stranaka ,republikanske i demokratske , vodi politiku ,sto cini  sistem  u kome je predsednik samo  glasnogovornik  vlasnika kapitala.Znaci i ako bog da ,Biden ce se opet kandidovati za predednika  i ako bog da  kandidovao se ili ne ,pobjedio ili ne ,bit ce  kako to zele onaj ili oni  sto se identifikuju ili koji jesu u stvari ti koji  rijeto daju,al uvijek  uzimaju .

Kad smo vec kod predsednika ,ovaj Hrvatski je uvijek aktuelan,Ne miruje,Reagovao je  na ideju da se Ukrajinu po hitnom postupku omoguci status  kandidata za Evropu ,nije osporio ,ali jest uslovio ,da se i Bosni i Hercegovini pruzi ista sansa u isto vrijeme,Ovu vijest sam procitao 3x ,Reko da provjerim da nije trazio da Rusija prvo napadne Bosnu ,pa da onda dobije hodnik Evrope.Ako bog da ,Pa nek izabere ko sta voli.

2 comments:

Marijan said...

*ebo te, jel' on misli da je kornjača pa će živjeti bar 250 godina?
A ovi balkanski mekinjaši...
Da je Tiletova država živa, davno bi bili u EU, ili bi se otimali za nas... ovako, probudiše u ljudima najniže strasti koje i danas vampiraju!
I što je najtužnije, krivci se i ne stide, čak su i ponosni na svoja (ne) djela.
... al' dobro meni paše... ja još koju godinu pa neka se jebu i oni i njihova kleronacionalfašistićka politika!!!
Pozdrav, S.F. S.N. (od ovih"N" ne znam jel išta ostalo, svi su u nekom posebnom điru)

Marijan said...

Aj' kada sam već poćeo da čaćkam...
Juće je bio jedan od većih katoličkih blagdana „Tijelovo“(Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove). Na anketi koja je provedena u Zagrebu, od pet-šest ispitanika niko nije znao da obasni šta se slavi osim da je to neradni dan za mali g.o. Zar je to moguće u u jednoj „katoličkoj“ državi?

Romeo i Julija

 Naravno da  ti je  jako bitno i vazno, sta vazno ,-najvaznije , ,kad si mrtav  ,ko te ubio , i da li je to bio  ,,prijatelj ,, ili neprijat...