Tuesday, August 15, 2017

Dan ,,poslije,,

,,Skoro mi bi zao Trampa,kad je na kraju jucerasnje konferencije za stampu ,na jedno pitanje odgovorio ; ,Vama nece valjati sta god da uradim,,

Pod pritiskom javnosti ,cak i stranackih kolega ,predsednik Tramp je juce  ,sa danom zakasnjenja uradio ono  sto je morao  uciniti u svom prvom reagovanju na desavanja u Virginii  i osudio i upro prstom na organizacije : nacista ,KK klana , bijele  dominacije ,, za dogadjaje  cije je povod bila bista generala Lija , a koji su  ,,digli,, Ameriku na noge.Dakle predsednik se ,,svrsto,, i od onog ,da mnoge strane prave probleme ,s pravom osudio onu ,koja to i jeste

Treba li ,,poklonu ,, gledati u zube ,Poklonu ,ne, ali onome koji ga daje ,ne samo da treba ,nego je i neophodno ,da mu se ocjeni  ,,vrijednost,,Tramp je po prvi put ,dao ,, Americi ,ono sto ova zemlja zeli  da dobije ,i cuje ,govorim o onoj vecinskoj  ,pozitivnoj Americi ,koja nije glasala za njega i osudio ponasanja onih koji su ga  doveli na vlast.,svijesno ,zbog ,,mira u kuci,, rizikujuci da ce izgubiti njihovo povjerenje ,sto vjerovatno i jeste  i bez povjerenja onih ,sto su bili protiv njega i cije nije ni imao ,ostaje na vjetrometnini ,buducih desavanja ,sa nepredvidivim reakcijama ,odnosno zbog onog sto je sve uradio ili nije ,sad ce morati reagovati  i na ono  sto predsednik  obicno ne reaguje ,da bi potvrdio ,,tezinu  optuzbi,, na racun  organizacija koji podrivaju Ameriku ,a koje je u svom  jucerasnjem obracanju  deklerativno i naveo.

,,Pirova pobjeda,, dobre Amerike ili Pirov poraz one ,,lose,, pokazat ce vrijeme ,ali i bez ,,sutra,, svima je jasno da rat nije ni izgubljen ni dobijen  i da ce trebati  jos mnogo slicnih predsednickih reakcija ,da Tramp vrati povjerenje ,odnosno ne da ga vrati ,jer ga nikad nije imao ,nego da ga pocne graditi .Tesko i malo vjerovatno ,ne zato sto je nemoguce ,nego zbog toga,sto ,,ovde,, nicije maslo nije bas za Ramazana. 

1 comment:

Micko said...

Profesor Klark,prezime mu ne znam,sa sveučilišta u Kvinslandu kaže da djeci kad se rode ne treba davat spol po onome sto imaju medju nogama nego treba čekati dok dodju u pubertet od 12-16 godina da se izjasnu dali su muško ili žensko,zavisno kako se osjećaju. Treba da se muške bebe igraju sa igračkama ženskih beba i obrnuto. Da li je on kao profesor normalan ja ne znam,ali da je dobio aplauz od pederske populacije to svi znamo. Tvrdi profesor da treba od vrtića da se djeca uče seksizmu. Po tome kako su mnogi razumjeli treba malu djecu učiti da je svejedno koji će dječak kojem dječaku zabit jer je to normalno.
Eto takav je profesor koji ući djecu. Niko ga ne sankcionira zbog slobode govora i ostalih demokratskih stvari. Ja licno bi ga objesio.
Ljudska glupost je veća od svemira. Ali ima još nešto vrlo zanimljivo. Javile se razne grupe koje hoće da se vjenčavaju sa kućnim ljubimcima. Pa tu su nabrajane razne životinje od paukova do slonova. Oni kontaju ako mogu pederi zašto ne i oni. Po meni sudeći ljudi su u pravu. Niti jedni niti drugi ne mogu imat reprodukciju stanovništva. Ove druge vise volim ako već mogu birat.
Eto kod nas je to trenutna tema dana. Jebo Koreju i ostale.

Pozdrav mojoj drugaricu odozgo. Dali je došla kod sestre ili da tuča kamen valjda će kazat. Ima u kamenu nešto izazovno,ali o tom potom.

O Nono ,nono, nono ,dobri moj hdz

 U Americi uvijek zanimljivo.Evo ovde na Floridi ,politicari ., osim  sto se bave  jako vaznim egzistencijalnim  pitanjima-koliko,  brinu i ...