Saturday, November 11, 2017

Hashimoto

 Holivudu pravo krenulo i ako vako nastavi ,a hoce,lakse bi im bilo da objave spisak ,onih sto za ulogu nisu jebani ,nego da nabrajaju ko je koga ,,silovo,,.Mozda da pocnu sa onim tarzanovim  Citom,mada   se ni tu nikad ne zna.

Mislim da se vise zena ,generalno ,dobro udalo nego sto se muskaraca dobro ozenilo.Ovo nije teorija ,,zavjere, nego mozda  ,,zajebe,,al ,,stas,, .Nego da se ja vratim  :

Stojim ja na semaforu ,cekam zeleno svijetlo ,ulice Reng  lajn roud i  stejt rouda 434 ,Do mene sjedi  moja zena  Maja Sajonara .Ispred mene ,prvi u redu ,Masarati ,vrijedan jedno 200 hiljada Dolara  i za volanom ,ova zena ,sto je u prosloj prici sjedila do mene,Zamjenili  malo uloge.I da skratim,Obavio ja one iste radnje  sa ovom ko sa proslom zenom,I ova suti ,kad je vidjeela ko  vozi Masaratija ,a i ptice su tu ,i  govanca i  metla ,samo druge zene ,odnosno  drugi muzevi.Jel vam sad jasna  ona teorija ,,Dobro se udat,,

Stani malo.I u prvoj ,a i u drugoj prici  nigdje mene ,odnosno ima me ali na  pogresnoj strani.Hajmo vako,Sjedim ja u svom Masaratiju ,prvi u redu i cekam zeleno svijetlo.Razmisljam o onoj teoriji koja laze  da su  Japanci losi ljubavnici i da imaju  ,,malu onu stvar,,i bas mi se jebe    sta misle oni ,sto stoje u  iza mene.

A zivot je inace Holivud ,samo sto su do sad svi sutili.Sta ce bit kad tek progovore  oni junaci iz Crtanih  filova.Ne smijem ni  pomisliti.ili nedaj boze  zapitati se : Sto je  Cita onoliko volio Tarzana.Kad K- ita progovori,

4 comments:

Marijan said...

Priča čovjek neko veče:
- Imam zeta, prva liga... pazi mi ćerku, pomaže joj u svemu...
a onaj moj sin, koji je to papučar!

Anonymous said...

A jes postalo popularno ko je koga, ili ko se kome nabacio, i da li je mogao, koliki mu je (a iz Bosne nije sigurno, od Sipova pogotovo), vozi li Maseratija ili mu neko masira zenu, onaj priznao da jeste (ko prizna pola mu se prasta), Hashimoto nije moto, a zenske prirodno naivne, dok su muski prirodno agresivni. Mora neko prvi!
A sta bi mi tek rekle za nase komsije koji su opipavali cune djeci, ili snajderice sto su kao slucajno pipale grudi, a bilo i onijeh strucnijeh ljudi po fakultetima sto su davali ocjene u razmjenu za seks, bilo, bilo, a sad nose pelene i ne sjecaju se ni imena rodjene majke.

Hajde bolan malo u apoteku i kupi si crnog uglja, izbaci te neke parazite iz sebe. Zna zasvrbiti od parazita a i od dijabetisa.
I onaj nas rat su izazvale zene i mladi kaludjeri, ako mi ne vjerujes pitaj Karadzica i one popove, sve posteno placeno u naturi i niko se ne zali.

Anonymous said...

1944/1945 sta 'oslobodioci' uradise zenama, to samo zene znaju i sute po balkanskom obicaju, ne tuzavaju ni Ruse, ni Kozake, ni Nijemce, ni Bugare, ni partizane, a ni Turke, a mogli bi.
Sve se svelo na Zadrugu, Parove i slicne hebo-ti-mene-pa-ja-tebe-pa ti moju-strinu-pa-moju-uciteljicu- itd. itd.

Ima i onaj vic: Sutra ce babo umrt! A sutradan umre komsija sto je vozo Audija.




Micko said...

Sve je to u Holiwudu spojeno ugodno sa korisnim. Samo se tužakaju zbog love. Ko nema love neće bit tužen. I ovde isto. Ko je koga jebo ili uhvatio za picu prije pola vijeka. Da je neko nekoga silovao to je druga priča , a ovo je sve bilo iz koristi. Ti meni picu ja tebi poso. Šta je tu loše. Ama bas ništa. Ako ne da jedna dat će druga. Niko nije primoran i tacka.

Nego sutra moje herke počinju brat trešnje. Bit će pjesme,zajebancije i ko zna šta još. Ima ih i novih. Ukupno 31. Sve raspustenice. Moj Cole da mi te je za poslovodju da malo zivnes. Vako ja sam protiv 31. Nije mene strah. Ma kakvi. Znaš mene.

Imat ćete izvještaj sa terena ako bude sve po planu i programu. Kažem ja magarcu da mu stiže raja i eno ga ne mrda od kopije. Zna on da će se sve s njim pozdravit. Uvijek on na kapiju kad kažem da dolazi raja pa makar i lovci bili. Nova farma sto sam je kupio je čudo od prirode. Omladina je oduševljena.
Pozdrav za svjeha vazi.

Kako ?

 Ovo vrijedi zabiljeziti ,U vijesti je naslov ;Ukrajinski gradonacelnici dosli u BiH kako bi iz naseg iskustva ucili o obnovi drzave ,,Sto b...