Saturday, October 20, 2018

15,23,53,65,70 i (7)

Tako mi i treba kad slusam druge .Umjesto da sam sam  izabro brojeve ja slusam  Udinezea,Micka i Vankuvera.Kontam ,sto dzaba da se ja mucim ,kad ce oni sigurno pogoditi ,a ne da nisu  pisljivih 6 pogodili nego ni jedan.ovo je ocito bilo namjerno.A da sam ja  zaokruzivo  sigurno bi izabro 15 ,jer je izmedju 14 i 16 ,onda  23 ,moras  odabrati ,pa 53 logicno , i na ovaj broj dodas 12 i zaokruzis  65 i onda se samo namece da jos  precrtas 70.U ovoj kombinaciji  dodatni mora bit 7 .A ja sluso ove ,,nase,, Ok ok. Inace niko nije pogodio pa ce u Utorak nagrada bit  miloijarda i 600 miliona ,al poslije ovog iskustva ,necu ja vise   nikog pitat.Sam iozaberem i pobjedim.

Ako ja ne budem  dobitnik garant ce biti  onda samo jedan  i to Donald Tramp.Kaka ba stela ,Cojk sretan i znate sta bi bilo .CNN i ostali  bi ga napadali jedno 3 dana i cojk uzo lovu i jos po obicaju ,,zavrno,, porez a ostatak Amerike  blejio ,ko sto i sad bleji .Onaj Udineze ,Micko i Vankuver  su mi  tendecijozno  poslali pogresne brojeve ,samo da ja ne dobijem ,pa makar ne dobili i oni.

Kake je srece bio onaj  novinar ,mi smo jos dobro prosli.Cojk uso u ambasadu i napo 30 ljudi  i naravno da su ga  ,,tranzirali,,Hrabar neki ,,piskaralo,,,al prica za povjerovat .Sta ima on  fizicki da napada  ljude ,ko da mu nije dovoljno sto ih  rastura po novinama.Ako mene neko pita ,cista samoodbrana .on sam a njih 30.

Bravo za Kanadu.Ljudi legalizovali  marhuanu  i gledam  jtros po kanade se valja po cesti a po po kucama.ja sam inace za totalnu legalizaciju svega  sto je bez razloga  bilo proglaseno  ilegalnim i to je najbrzi put  da covjek okonca svoj boravak na planeti zemlji Evo i u Bosni hoce da legalizuju istopolne brakove  ili sad Mujo moze  ko cojk oozeniti  Sulju a da im Fata ne treba vise ni za vica.

5 comments:

Marijan said...

Pa normalno da su ti poslali krive brojeve... mrze te!
Eh da kod nas hoće legalizovat tu travu... ja što bi onda s rahatlukom pušili! 'vako pušimo, al nema tu nekog zadovoljstva il' meraka... al tek trava, eh...
Je*e mi se onda ko je Bošnjak, Srbin, Hrvat, ko je na vlasti, ravno mi sve do mora... ne mora biti ni kruha ni para, samo neka trava raste, eh lijepa trava... valjda je to to?

Anonymous said...

Ha, ha , ha, trava, joj, cim osjetim miris udeblja se.
Salju postom, sve po zakonu, udjes u PTT i odmah da se prevrnes na ledja od mirisa.

Jes, vala, trebalo bi travu legalizovati u BiH, neka se vole, neka ljubi ko koga hoce...(ja sam protiv, ja bi da biram, ipak, :) (mozes misliti izabere me Kusturica, ajoj, a ni okupao se nije...koliko bi trave trebala ispusiti?)

(Hvala Ti Dali sto si gentlman, nisi me spomenuo ... Neki se kunu da sam im dala sretne brojeve, ali valjda to zavisi od one sakrivene ljubavi prema meni. Nego, napisi brojeve na papirice, pomijesaj, pa izvlaci iz lonca)

Feniks

Micko said...

Dje je moj komentar završio ne znam.

Nurko said...

Hoćemo li još jednom po brojevima. Možda se posreći ovaj put?

Micko said...

Naši zeleni traže da se legalizuju sve droge od heroina do mare da se kao unište dileri. Jedino je pitanje šta će bit kad takav sjedne u auto pa krene. Ovde se sad dila sa duvanom. Tu je zarada. Kutija cigara 50$. Kod dilera 30$. Kutija mare 10$. To ti je kad političari udare taxu da im narod prestane pusit duvan radi zdravlja. Zakoni su već tu pa kaže ako si drogiran napravi saobracajnu nesreću nisi kriv jer ti je droga oduzela pamet. Ako si popio dvije rakije vise kriv si jer si sam sebe doveo u takvo stanje. Ma dje to ima osim ovde Nidje.
Piši vako 8 ,29,13,47,64 i Powerbol 1. Možda sad bude sreće.

Sarajevo (za) primjer

 Da vas podsjetim ako ste zaboravili,Olimpiska je ovo  godina ,Jos malo pa  ispod ,,triumfalne,, i na vrh  ,,ajfelovog tornja brze ,jace, vi...