Wednesday, May 8, 2024

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem bi  se recimo nasle skupa  Merlinka ,Monika i Stormika ,a vjerovatno ih ima jos ,ali su manje poznate i sve placu. .Nisam siguran kako se kvalifikovati  za ,,ljubavnicu Bijele kuce,,,  ali znam kriterije ko se moze kandidovati ,da jednog dana  ima  ;ljubavnicu ,, na stolu ovalnog ofisa.

Tri osnovna kriterija  su : 1. Mora biti rodjen u Americi i to prirodno-  ili ne moze vjestacki ,opaskka autora ,

2,Da je zivio u Americi zadnjih 14  godina -sto bas 14 a ne recimo nije 15 ,ne znam -opaska autora i 3, Da je star najmanje 35  godina ,sto je recimo razumljivo  da se da  minimum starosti ,ali su zaboravili  postaviti i maxsimum starosti -i ovo je opaska autora.

 Ok ,To je za start a onda ima jos jedno mali milion kriterija  od kojih je onaj da mora ,podvlacim ,mora imati  velike pare za kampanju i njavazniji ,Radi se o  sumama  vecim od 100 miliona Dolara ,

E onda se ide na glasanje ,Pobjeduje onaj ko  prvi skupi 270 elektorijal glasova ,od ukupno 538  koliki je broj kongresmena ,u pedeset drzava i Washington DCu .

Sta ako se desi da ni jednom kandidatu ne uspije da skupi 270  glasova,Onda glasa kongres ,sto se desilo samo 2x u istoriji i to 1800 i 24 godine kasnije .

Predsednik moze biti biran samo 2x  u svom zivotu i 8 predsednika je umrlo u svom mandatu a jedini koji je  dao ostavku je Richard Nixson,.

Kako stvari stoje  izgleda da ce se u neko vrijeme morati vise paznje posvetiti  i zenama iz predsednikove  sjene ,pa  ce se vjerovatno  i tu pojaviti kriteriji ko to moze a ko ne moze biti ,Primera radi :Moze biti  rodjena bilo gdje i bilo kako  al da nije starija od 35 -veoma vazno i nije bitno gdje je do tad zivjela kad moze prenijeti iskustva koja je  stekla.

Nije lako zadovoljiti  razne kriterije  i postati predsednik ,ili nije bas ni tasko,Tramp je primjer  da je sve moguce i kad izgleda nemoguce ,a veliki Mark Tven ,mozda i najbolji americki pisac u istoriji  je jednom razmisljao i napisao :,, Da se glasanjem moze bilo sta promjeniti kao da bi nas pustili da glasamo,,Ako Tramp postane predsednik ,Stormi Danijels mora biti podpredsednikom,Logicni nastavak  sex situacije.

No comments:

Romeo i Julija

 Naravno da  ti je  jako bitno i vazno, sta vazno ,-najvaznije , ,kad si mrtav  ,ko te ubio , i da li je to bio  ,,prijatelj ,, ili neprijat...