Wednesday, May 29, 2013

Dvosoban

Ovde sam zapoceo karijeru.


Zao mi je 5 ili 6 izbrisanih prica na blogeru ba,ali vise me strah da se sve opet ne ponovi i sad se na tim stranicama osjecam jako nesigurno,pa cu se preseliti ovde .U ostalom ovde sam zapoceo ,a koliko cu ostati ,pojma nemam ,mozda samo  ovaj put,mozda i duze.
Treba se naviknuti na ,,dvosoban stan,, poslije garsonjere.
Ovo je proba  a ako neko i dodje nek se javi da vidim radi li i kako vam se svidja

8 comments:

dalibor bilic said...

radi

Marijan said...

Ma... nije loše, samo ja navik'o na onaj!

lajka said...

Ma bilasam ja vec ovdje, ostavila poruk, al' ti nisi navracao.

dalibor bilic said...

Ja se tusiram ,kad ono Lajka,Samo da me Hljubomir ne pronadje.

Anonymous said...

evo izgleda da radi ,moramo doci na "naselje"











radi ,

Anonymous said...

RrAAAAAAADDDDDDDIIIIII cujes li , ma ne cuje usla mu voda u usi ( tusira se ) a nas ostavio da pisemo , eej dosli gosti ..ima li domacina ...ma ljepsi je ovaj , nekako svjetliji a lijep pogled ( mislim dvosoban stan )

lajka said...

Nije covjek jos pozvao na na naselje. Tek je prenjeo krevet i frizider ( kako muskarac u dvije rijeci kaze sta mu je najvaznije ). I ja sam razmisljala da ponesem bocu vina, ali cini mi se da bi racionalnije bilo pokloniti mu sigurnosnu bravu ( sifru ). Znam da se na ovakvom tipu bloga svasta moze uvuci putem komentara. Vidi mozes li ukljuciti ono : 1.please prove you're not a robot i 2. type the two words.
Sretno

dalibor bilic said...

I ja mislim da je ljepsi

Sarajevo (za) primjer

 Da vas podsjetim ako ste zaboravili,Olimpiska je ovo  godina ,Jos malo pa  ispod ,,triumfalne,, i na vrh  ,,ajfelovog tornja brze ,jace, vi...