Sunday, October 8, 2017

Ljudska ribica

Kako stvari trenutno stoje ,jedino se Bosna ne treba ,,sekirat,,Ona je vec podjeljena.A ostali ,

Povelika ona Slovenija.To sto recimo  u Mariboru nikad nisu volili Ljubljanu ,nije razlog za ,,razlaz,, ali moze biti  i to sto slovensko primorije vise lici na Italiju ,nego na  Postojinu ,moze biti dobar povod ,da ni ,,Triglav,,ne ostane kao cijelina,Pa cim imas ,,tri glave ,, vec je dovoljno da se odvoje,


Hrvatska ,auuuuuuu.Dusu dala za podjele.Istra vec dugo nije  ,,Imotski,,a sa Koprom i Piranom ,bila bi to  lijepa drzava.Koliko Dalmacija zaradi ,3x  vise potrosi Zagreb,a ni onaj  veliki prst na nozi ,svetog Grgura  , u Splitu ,mi ne lici bas na  ,,zagorski,,Lijepa bi  Dalmacija zemlja bila,Bogata.a za razliku od Hrvatske ima i more,Jadransko.Sta je sa Slavinijom,Nista ,ne diraj  mi ravnicu ,Slavonijo ko te nije volio ,........


Bosna je vec prije 25 godina otisla naprijed.Nju su podijelili kao primjer ,kako  ne treba bit,al dzabe.Dok svi ostali  moraju cekati u Bosni  to moze preko noci.Lijepo da se ljudi razidju na  nacionalnoj bazi. i sretno zive  sve dok ne umru u bijedi.i mrznji.


Srbija  auuuuuuuu,Jebo te,O Vojvodini da i ne pricam,Sandjak   se treba pripojiti Bosni ,mislim na onaj dio  Bosne pod kontrolom  Hrvata. ili mozda bolje  bosanskih Srba.Koja bi to drzava bila  ,Republika srpska i Sandjak. ili Herceg Bosna i Sandjak.Glavni grad Novi pazar .Ma dobro ostalo bi i Srbije.ono oko Beograda ,Uba ,pa sve dole do Vrnjacke banje.

A ,,jado,  stas nas dijeliti.Crnogorci i nisu bas za podjele ,al moglo bi .recimo Niksicka drzava ,kojoj bi  pripao Lovcen sa  mauzolejom ,manastir ostrozac i sve dole do  Herceg novog.ostatak bi bio pod kontrolom  Podgorice .Lijepe dvije drzave bi se mogle smjestiti   na podruciju danasnje ,Crne Gore ,, Monte i Negro.


Pola makedonije  propijiti Bugarskoj  trecinu Albaniji , a ono sto ostane oko ohridskog jezera  ,moze oprat i Biljana bez ves mashine.Dosta vise da se zajebaju sa imenom :Bivska Jugoslavenska republika Makedonija,,To sto ja mislim da je Aleksandar makedonski  bio iz Ilijasa ,a ne iz Atine  ne mjenja na stvari  da bi se recimo Ilijas pripojio Grckoj.

A sta je sa Amerikom,Nista,Ovde se nema sta dijeliti.Dovoljno je izabrat Trampa za predsednika i sve si zavrsio.

1 comment:

Anonymous said...

U Ilijasu je bio jedan Aca , zvali ga "Makedonac".Treba pitati Coleta , on se sjeca tih prastarih vremana , jel to taj sto su mu napravili spomenik u Skopljetu?

Kako ?

 Ovo vrijedi zabiljeziti ,U vijesti je naslov ;Ukrajinski gradonacelnici dosli u BiH kako bi iz naseg iskustva ucili o obnovi drzave ,,Sto b...