Friday, November 8, 2019

Francuska veza

Sigurno je  francuski predsednik Markon 3x razmislio prije nego je za list ,,Ekonomist,, rekao ono sto  misli .Ko jos  cita Ekonomist,Niko,.Niste pratili ,Ok,Izasao  Makron na ulicu  i odlucio  da svakome kaze  u lice  sta o njemu misli .Prvo sreo  ruznu djevojku.,,Vi ste ruzni ,,rekao je makron  i iznenadio  ju je ,mada je i sama znala da je tako ,al nije ocekivala da joj to neko i kaze u lice , ,a specijalno jer nikog nije ni pitala.Onda je sreo  glupog  covjeka.Vi ste glupan,, rekao mu je  makron .Nije ovaj bas bio cvijet inteligencije ,ali nije bas ni volio da mu  neko kaze  da je glup .Nek misle sta hoce ,al nek ne govore.

Ovo sa ruznom djevojom  me podsjetilo  na ono sto je francusli predsednik rekao o  ujedinjenoj Evropi ,a ovo sa glupim covjekom o onome sta je kazao za Nato pakt.Ima i treca vazna stvar  o cemu je govorio u intervjuju.Amerika.Cini mi se da je ove dvije prve  i rekao samo da se pokrije za trecu  i da ne bude  samo po ,,Americi,, ,,Ne racunaj na Ameriku  , zavapio je  makron,Koliko se ja razumijem u istinu ,nista covjek nije pogrijesio ni sa Evropom ni sa Natom  a sa trampovom Amerikom specijalno.Mozda nije diplomatski al mi se  cini da je od srca ,da bi oni  sa vise politickog sluha-Angela Merker ,rekli da je malo pretjerao jer su morali reagovati  jer bi sutnja znacila i odobravanje.Ako je vjerovati makronu ne pise  se  Natu i Evropi  dobro a ni Bosni  koju je nazvao ,,tempiranom bombom,,na granici sa Hrvatskom.A mozda se ,,cojk,, i zajebavo,jer gdje ces u jedan ozbiljan intervju  strpat skupa Nato ,Evropu ,Ameriku i Bosnu.

2 comments:

Anonymous said...

Nek on jebe onu svoju babu, pije vino I jede smrdljiv sir. A u tako nestabilnoj zemlji dolijevati ulje na vatru nije fino od njega. Koji kurac on nekog brendira i proziva, tu se s alkosom Komsicem slazem. Kod njih u St Denizu i predgradjima Marseja milion puta vise vehabija, policija ne smije ni prici. A i sta ce onaj medzed u Laktasima pomislit, da nema vise NATO pakta?

nesloga

Anonymous said...

De polako, vrijeme posta i slava stiglo; sve bivsi ateisti slave.

Reko cojk istinu! Cije ovce toga i zemlja! Tu se i Francuska podrazumijeva.
F.

Serdzada

 Zdravstvena zastita  i sve okolo nje je jedna od tema  kojom se niko ne voli baviti ako ne mora,Oni koji znaju vise od ,,jednog,, obicno pa...