Monday, March 1, 2021

Uspomene i Sjecanja ( Ni Tamo Ni Vamo) - Dalibor Bilic: ,,Perka..

Uspomene i Sjecanja ( Ni Tamo Ni Vamo) - Dalibor Bilic: ,,Perka..: Negdje sredinom sezdesetih ,dovoljno ,,davno,, od rata ,s prvim super riflama i suskavcem  i najlon carapama ,iz Trsta, ,,stigle ,, su ,,po...

2 comments:

dalibor bilic said...

Volim ove stare price.Evo nakon dosta vremena skonto sam kako ih i ovde ,,ponoviti,,Do sad sam to jedino znao na Fejsu.Perka ,Perka ...

Anonymous said...

Prije 2 godine javi mi se zena, rece za sebe da je uvijjek bila 13-to prase, da je se niko ne sjeca. Dosla nekako do mog telefona preko sestre s kojom sam bila dobra.

Stvarno, isprica ona meni sve o meni, gdje smo selili, sta je bilo u kuci, a ja se ne sjecam.
(Nije to bilo od njene sestre da je sestra ogovarala ili dolazila kuci, kakvi, vec je ova dolazila nama u kucu a da nismo znali.)
Poneka zanimljiva knjiga je nestajala, a bilo je nekih cudnih dogadjanja, ali smo mislili da je jedna zena sto je pomagala oko vesa, da je ta zena nesto uzimala, pa se oprastalo, hajde, cuti.
I tako, nakon toliko godina ona se sama otkrije, nesto je skakiljalo da prizna sta se dogadjalo, da se pohvali sta se desavalo dok smo mi bili u skoli a ova sto je pomagala oko vesa je pustala u kucu.

Bilo je Kaji i Dani, valjala je veza selo-grad, a danas su to male Filipinke, a ima i nasih da rade baby-sitting i ujedno uce strani jezik, pa kako se ko snadje.

Ode nam Nada, Rajska, Z...nek spava u miru.

Lijepo sjecanje na neke Perke i derevenke.
F.

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...