Wednesday, April 14, 2021

Jastinove usrane gace

 Imam jednu  lijepu i jednu ruznu vijest iz Amerike.Koju  ce te prvo.Ok  ruznu.Ako ste primili Jonson -Jonson vakcinu  protiv Korona  virusa vase sanse da  prezivite  jednake su  onima ,da necete ,ili da  ste rodjeni  ili niste pod sretnom zvijezdom,Ne zna se jos  zvanicno  o cemu se radi ,ali koliko se mnei cini  Jonson -Jonson vakcina nece na dobro izaci.Sta da radite  ako su u vase tijerlo ubrizgali  Jonsona.Bez panike prvo.Drugo ,potrazite najblizu crkvu ili slicnu instituciju da se bogu pomolite  i trece ako ste ateista ,pocnite vjerovati.Ko je kriv za ovo.Sismisi ,ali ovaj put ne kineski nego americki .Sve ostale vakcine za sad su sigurne  ,ali ja vam savjetujem da pratite vijesti .da vam sta ne promakne .Evo sad recimo javljaju ,da ako ste trudnica treba da  izbjegnete Jonson -Jonson vakcinu.Sta ako niste trudni ili ste u takvom stanju od sinoc.Ok dosta ruznih vijesti.Idemo  na lijepe.

Patike koje je  prije 13  godina na nogama nosio raper  Kani West ,prilikom dodjele Gremi nagrade prodaju se na aukciji za pocetnu cijenu 1,3 miliona Dolara.Sta je ovde lijepo.Pa da ljudi znaju cijeniti  kvalitet  i mogucnost izbora, i vjerovatno ce  cijena za koje ce  se prodari ove patike biti znatno veca  ili sve je na vama. .Hoces Jonson -Jonson vakcinu  ili patike Keni Vesta ili usrane gace Jastina Bivera . Kad bi nekom ,sto pojma nema  sta je Amerika ,morao to objasniti  u nekoliko recenica rekao bi :Amerika lici na reklamu u boji , sa neke televizije ,gdje je sve  idealno ,a svi znaju da nije i da lazu ,a ipak idu da kupe.Dok vase tijelo ceka  na reakciju  od primljene vakcine ,vas mozak  raqzmislja da kupi ,krvavi tampon -4 kapljice krvi ,Tejlor Svit ,sacuvane u prirodnoj boji ,koje ce poznata  aukciska kuca Jonson -Jonson ponuditi na  aukciji za pocetnih 4 miliona Dolara.Eto vidite da uvijek ima nade  i ne morate samo zivjet u Bosni ,da vidite da nema.

1 comment:

Anonymous said...

Ovo sa vakcinama J $ J kao da je spalo na ono nase tvrdo i meko K? Mislim na Pipu i Camila. ili O. Mlacara?

Ima nade i za nas ispod sarafa, pa il si sanjo ili ces dosanjat, 2 metra bez geometra!
Ili ce nas samljeti u Vegetu?

Da li je Isusov pokrov u Muzeju ili je negdje u privatnoj kolekciji za 'male' pare sigurno zna onaj sto je zaustavio cijeli svijet.

Kad bi ja sad odlucila da idem u Bgd. na vakcinaciju uz omiljene pjesme Milosevica i Mire Markovic da li bi se to pikalo kao 'neodlozno putovanje' ili stokholmski sindrom?

F.



Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...