Wednesday, April 28, 2021

Popravljamo kisobrane

 Konjica uvijek kasni ,ali se truba  ipak zacuje.Konacno nesto i od Amerike.,,Sankcije za sve one sto rade na krsenju dajtonskog  sporazuma,,Za koga,E sad nek se pitaju i oni sto razvaljju Bosnu i oni sto pominju ,,crnce,, u raznim  besmislenim kontekstima.Kad smo vec kod  Izetbegovica ,mozda niste znali da ce se covjek opet kandidovati za cl;ana predsednistva ,cim ovom ,,Cuvaru fotelje u zimskom periodu,, Dzeferovicu istekne mandat ,Kuces vece srece za narod da ga  opet izabere  po 12 put ili  nema africkog plemena ciji je  poglavica  bio  duze na vlasti od  bakira Izetbegovica u Bosni.Al neka,Kad nesto vrijedi ,nema roka trajanja.Prvo covjek stao ispred naroda a poslije  ,,valjo,, ,,crnce,, Dusu dao  ko primjer za sankcije.

..Kad cigo ima masla i  guzicu maze,,  izreka koja nema veze sa  Zlatanom Ibrahimovicem ,jer je on Svedjanin ,ali ako je istina ovo sto pisu o tome da placa da ubija zivotinje ,mozda bi ova izreka ,umjesto Cigo ,mogla biti Svedjanin ili  skupa .Ne branim  jadne lavove ,koji su  sigurno nesto krivi kad ih Zlatan ubija ,ali  ovaj ,,Svedjanin ,, da ne kazem  kalajsemo,, morao znati da ko  macem sjece od maca i gine.Kad Cigo  ima zlata i lavove ubija.

U Americi ,uvijek nesto novo.Da lopovi  iskoriste bar pola svoje maste  za  normalne stvari  vjerovatno bi  sve bilo  bolje i drugacije,Vako samo da se cudis,Novi ciber kriminal.Konkursi -izmisljeni  ali toliko  primamljivi da ne mozes odoliti da se ne prijavis.,Satnica  od 80 do 100 Dolara   i na krajo  molbe potpis i ,,social sekjuriti broj,, sto je normalno za  konkurs.Sa tvojim ssb mogu sta hoce i sta ti neces.Sta covjek mora imati -nemati u glavi da ubije lava.Strasno.



                                            ,,Inperija,, uzvraca udarac 

Kad neko ubija iz zadovoljstva ,cuj ubija iz zadovoljstva, sigurno ce se  naci neko da mu bar nogu slomi  iz zadovoljstva naravno.Stvarno ne mogu da svatim  i zamislim  da imas pusku  i tamo lezi ,,kralj zivotinja,,  lijep  dostojanstven ,bog i priroda ga takvim napravili i ti ga  ubijes.Gadi mi se ,Kakav Zlatan ,Govnar Ibrahimovic.Supak sto puca u lava.Sta je slijedece da pozeli ubiti.Djete.


Ne  ,,seri,, ambasadore ,nije tebe biro narod ,mislim ovaj iz Bosne ,idi ti u  svoju Ameriku ,pa daji lekcije ,a  nama ostavi nase.Ko bi prvi nego Dodig ,na guzicu progovorio ,mada nije direktno prozvan,Vidi se koliko je glup,sad cekamo Bakira da malo o americkim crncima kaze koju  i onog Covica ,koji ,,zna,, da se ambasadorova pretnja ne ,,odnosi,, na njega  i njegov narod koji ga je biro  jer stranka HDZ na cijem je on celu ne krade nego ,,uzima,,  sto nije  zakonom zabranjeno.Mozda bi ambasador  Nelson trebao  razgovarati sa Zeljkom Komsicem ,jer iza njega ne stoji niko pa ni narod ili bi mozda  najbolje bilo da  Bosna i Hercegovina objavi rat  Americi  i krene u bombardovanje te zemlje Hurmama  iz saudiske Arabije ,cijim gradjanima vise ne treba  viza da  posjete b svoju bracu na Balkanu.Stojim ja prije dvije godine u redu da platim  racun u restoranu Brajlovic na Ilidzi  oko 11 navece,ispred mene  jedno 6 Arapa ,poznam ih  placaju,Momak za kasom svakog oslovljava sa ,,brate,, dok ja nisam doso na red ,Meni kaze ,,VI,, a kuca mi 500 metara od tog restorana ,Tek tad sam vidio da sam se rodio i zivio u pogresnoj porodici.Brata mi Nelsona.


3 comments:

Anonymous said...

Kad su Tito i Jovanka putovali Afrikom davno je to bilo, a mi obozavali svaku vijest. Bili djeca, stass! Sta djeca znaju oko safarija i politike.

Kad bi Jenifer Lopez isla na safari i ubila kojeg nosoroga ili lava svi bi spominjali kakvu guzu ima! Kome bi bilo zao lava?

A sto se tice viza za tudje zemlje, ah, para vrti gdje burgija nece.

Sad ce i janjci da mekecu, stize Prvi Maj, praznik rada, tj. nerada.

Koga briga sto je Vaskrs i sto je Ramazan, prst u uho i okreci svjeze zaklano jagnje na raznju.

(Onaj pokojni lav je vec zastario, kao i mi ljudi, odabralo ga za odstrel, a mi smo samo u redu za taj odstrel...)
F.

Micko said...

Jebo Bosnu ona ti je ko brak na silu kod Arapa. Ne vole se ali babo ne da da se razvedu.
Sretan vam nekadašnji praznik rada1. Maj. Ovde se taj dan ne spominje pa će šuta neki demonstrit i tražit da i ovde to bude praznik.

Micko said...

Ma šta ovo u Izraelu religija uradi od vjernika. I to na samom izvoru svih religija. Isto ko cabi prije par godina. Dakle ako nema nevjernika da ih uništava onda udari na vjernike. Još jedan dokaz da religija ubija i da je izvor zla. Nije mi ih zao ni malo jer nisu ni oni mene zalili devedesetih godina prošlog vijeka. Možda će ovi sto izginuše uskrsnut ko Isus Krist kojeg poslije toga niko nije vidio. Da su bili na poslu žalio bi ih a ovako ništa. Nemojte sad vi vjernici da me ruzite jer se ja sigurno neću naljutit.

Pod predsednik(om)

 Super je ovo sa predsednicima  i njihovim sexsualnim zivotima  i cudi me da niko jos do sad nije  napravio neki  ,,tuzni,, pornic u kojem b...