Wednesday, March 1, 2017

Kongres

A jesam  li  gledo ,Gdje bi to propustio.Kazem sebi ,prije nego je  Tramp progovorio,Ok ,probaj ,samo slusat i gledat, ,Nemoj razmisljati ,Razmisljanje  budi  predrasude .

Naravno da je tesko bez obzira koliko se  trudio.Uvijek ,,vuce,, na jednu stranu.A bilo je  ovako.U pola onog sto je Tramp rekao  ne vjerujem ,a ono drugo pola  nije istina ,pa na kraju  ispada da bez obzira na mentalne pripreme  ostajem tu gdje sam bio i prije predsednikovog  obracanja  kongresu.

Ako je covjek  ,,republikanac,, i to onaj ,sto bi mi rekli ,,sa dna kace,,  dugo nije bilo   govora ,koji im je  vise lego.Sve u ,,sridu,,Ako is Demokrata ,sve ono sto je Tramp  govorio  je u suprotnosti nacelima te partije ,pa cak i nesto  malo ,,zajednickog,, nosi gorak okus  ultra desnicarskog republikanstva.

Sta je sa onim  ,,izmedju,, sto nisu  ,,napucani,, grupa u koju i sam spadam.Nista ,jer je moj utisak da se Tramp ,prvenstveno obraco  onima koji su ga i  birali i koji ga i podrzavaju , ,al da cuju i oni koji  nisu ,a ovi treci ,sad nikom nisu vazni ,daleko su novi izbori ,

Necu o detaljima predsednikovog  govora.Koga zanima moze  to naci ,ali generalno ,u svom prvom obracanju kongresu ,Tramp je samo potvrdio ,da ne daje  izbora .Ili si za njega ili protiv  i da ce kompromisi bilo koje vrste ,tesko proci  i da su svi na kraju zadovoljni .Culi i dobili  ono sto su i ocekivali.


12 comments:

Anonymous said...

Booooo-ring

Anonymous said...

Uvedi neku nagradnu igru
Mozda we ljudi pocnu I javljati

Anonymous said...

Dzab, dzaba putovanje u Orlando za 4 osobe
ako pogodite...

Marijan said...

Pozdrav za raju iz Sthlm-a

Marijan said...

Pozdrav za raju iz Sthlm-a

dalibor bilic said...

Nista strasno .Inace javio mi se Cole kao sponzor.nagradne igre,Nudi 3 dana u Sumbulovcu ,kod njega ,nesto ko seoski turizam ,zdrava hrana , voda ,cijepanje drva i slicno.Samo ima jedan uslov,Kaze u ,igri,, ne mogu ucerstvovati pripadnici 3 konstitutivna naroda u BiH i oni sto su glasali za nacionalne stranke ,solunski dobrovoljci ,muskarci , ni navijaci Pofalickog.
Hm , sto Pofalickog.To ne kontam.

Anonymous said...

Super, znaci kao turisti u Sumbulovac su dobro dosli navijaci Sloge iz Buca Potoka. A ima ciganije u Buci koji su nekonstutivni, mogli bi potarasiti zeljeza sto je ostalo od prenosa raznih postrojenja gore poslije Dejtona, mada bi Cole to proglasio agresijom Roma na RS, pa tesko..
A Tramp ce vrlo moguce odustati od predsjednikovanja jer vidi da postoje checks and balances I da ne moze provoditi ono da je glavni baja ko u svojoj firmi citav zivot, a ni zeni mu nije milo da je predsjednikovinica. Vidi se da ju je Mujo pravio. Samo u kuci sjedi. A coek joj citao govor pred kongresom na nivou djeteta iz 7.osnovne u USA sto je po ex-Yu standardu negdje treci osnovne. I ona bi ga s onim akcentom bolje procitala, a ja jos ne mogu vjerovati da je takav andertalac, sto znaci da nije ni do neandertalca dobacio, postao najmocniji covjek svijeta.

nesloga

Meho M said...

Slazem se da je govor na nivou prvih razreda osnovne , a oni sto su aplaudirali (sto je jos gore) su iz obdanista.

dalibor bilic said...

Haj dobro sto su aplaudirali al sto su ustajali kad su ,,pl;jeskali.To je problem,

čole said...

Da ne bi Trampa, ne bi' nikad sazn'o ko je sve ovdje na blogu pravi Musliman! A sve ko fol, iz mješanih brakova! Ahaaa, Nesloga iz mješanog braka, majka Muslimanka a babo oberMusliman, ccccssss.... Kod Me'e obratno. Sva sreća pa se nađoše ovdje, da ih vlasi malo usmjere, cccsss...

Anonymous said...

Cuj bre, covek vam govori da ga ceo svet razume, a vi bi da vam peva ko onaj nobelovac BOB.

Anonymous said...

Tramp je sramota za ljudski rod po raznim osnovama, a anti-muslimanska retorika sto se mene tice mu cak I nije medju gorim agendama, a ti mi Cole zvucis ko moj stari kad mu pecnem sunarodnjake. Samo sto me on ne naziva Muslimanom nego Bucapotocaninom po nacionalnosti. A ja nesto kontam da gledam puno realnije na stvari kod vlaha I balija nego oni sami, a moju famEliju BoLEsnjake mozda jos I vise pogadja kad im pocnem srati u Buca Potoku o balijanerima nego mog starog koji u svojoj famEliji jedini ostade sa balijama kad mu pocnem srati o djikanima. A ista stoka I jedni I drugi, nikad se pameti nauciti. Jedni idu u rat zbog tradicije, drugi iz obijesti, isti kurac na kraju dodje, bez obzira jel osunecen ili nije. Popuse ga svakako I jedni I drugi, I opet ce, ako bude srece. Kao I preci njihovi.

nesloga

Ima (li) boga

 Valjda moras biti ili kriminalac-ubica ili policajac da  pokusas objasniti  kako  je moguce da ovaj prvi ,ubije 4 cuvara zakona  koja su do...