Sunday, March 18, 2018

Tramvaj zvani ceznja

Tesko je reci sta je vece iznenadjenje.Pobjeda Vladimira Putina na izborima u Rusiji ili da za 8 tramvaja -u voznom stanju ,na aukciji ,u vlasnistvu , , opstine Novi grad-Sarajevo, nije bilo zainteresovanmih kupaca.

Senzacija ipak  dolazi iz Moskve.Vladimir Putin  je i nakon 18 godina vladavine ,opet dobio priliku i za novih 6,pa ce opet  6 i opet  6 ili da skratim ,Rusima bi  bilo jeftinije da  organizuju referendum sa pitanjem  ,Jeste li za to da Putin bude  dozivotni predsednik,, nego da dzabe trose pare ,na ono sto se unaprijed zna.

Pobjeda putina nad ,,sergejom ,pavlom ,nikitom ,Jurijem i jos nekoliko  ,,domacina , se desila na samo mjesec dana ,nakon sto je  i druga vele sila -Kina ,otvorila mogucnost da Xi Jimping , bude njen predsednik  dok je ziv.

Amerika i dalje  ima dozvoljena samo 2 mandata za predsednika ,sto je stvarno malo  i tamam se covjek navikne  na jednog a on ode i zato predlazm  da se Doald tramp  proglasi  dozivotnim  predsednikom Amerike pa da i mi ko ljudi -rusi i Kinezi ,,uzivamo,,Dok se to ne desi ,ili dok cekamo, valjalo bi se pozabaviti ,,ucescem,, Amerike u pobjedi Putina i da  kazem ; Amerika koliko se god trudila nije  ,apsolutno imala uticaja na  ruske predsednicke izbore ili imala je toliko  koliko su i Rusi imali na americke  i rezultat je  da je Amerika dobila predsednika kojeg su Rusi htijeli a Rusija predsednika ,kojeg Amerika nije zeljela.i da je rusija dobila predsednika kojeg je zeljela a Amerika ,kojeg je izabrala i da su i jedni i drugi  dobili ono sto ,,zasluzuju,,.Jednostavno i spasiba.

10 comments:

Čole said...

Malo ti je licemjeran tekst. Zna se ko je prvi izmislio doživotnog predjescnika, s razlikom da nas niko nije ni pitao a da ne govorim o nekim izborima. Ne kažem, ne žalim, boljeg nije bilo ali, makar ono reda radi, zbog "jezika" je trebalo isfolirati svijet. A i ti si mogao i nas spomenuti, ono reda radi, zbog "jezika", da ti se ne može prigovoriti na objektivnost. Mešćini da pričom ciljaš na ugrožavanje demokratije?! Kaš ti jednom doć tobe umenemi jaranu?!

Micko said...

Svi današnji izbori se zovu demokratski i tamo i vamo. Sva sranja sa svih strana se dešavati pod parolom demokracije. Demokracija čudo. To je paravan za sve nevolje ovoga svijeta kao sto je i religija izvor svih zala ovoga svijeta. Da je se samo malo vratit u ono ne demokratsko doba kad su svjetla bila ugašena i kad je bilo ono jednoumlje. Uvijek je bolje jednoumlje nego bezumlje.

Ima Colek ova moja Zumi jednu tetku da glava zaboli,a sto je bogata hamam da ne vjeruješ. Pitala mene jesmo li mi iz naše zemlje svi vako krupni i nasmijani,a ja joj rekao da ih ima i boljih od mene. Obećao sam je dovest tamo pa ti skontaj. Ako nećeš ja ću ti platit put u Mongoliju da je upoznaš. Ubila se za tebe. I za mene je ali ja ne smijem od Zumi. Poslat ću ti sliku. Tetka priča tri jezika a dobra boli glava.
Pozdrav od veselog Micka i Zumre s tetkom.

Anonymous said...

Menisečini da Dalibor ispituje javno mišljenje da li bi Tramp mogao biti doživotni predsednik . Bolje Putin nego Jelcin.

dalibor bilic said...

Nije moje da se mjesam ,al Cole ,,vaka,, ponuda se ne odbija .Nego cim ,,okopni,,ti polako preko Mokrog do Mongolije.Cole zvani ,,Dzingis Kan,,

Čole said...

Ne vidim uzročno-posljedičnu vezu sa mojim komentarom. A Micku da odgovorim. Ne zauzimaj se jarane za mene. Ja sam taj poganluk bacio. Palim se samo na prasetinu! cccsss...

Anonymous said...

Iznenadio me Coletov novi dom ( Sumbulovac ) . Bila noc,kisa I snijeg kad sam dolazio preko Romanije u Sarajevo, kad vidjeh nesto sto ranije nije bilo - svjetla Sumbulovca . Porastao Sumbulovac bar cetiri puta , cula raja da je Cole tamo - pa I oni ! Bravo Cole!

Čole said...

Izvini Daćo, nisam odmah skontao da se tvoj komentar odnosio na Mickovu ponudu. Kuršlus u vugla, jbg. Anonimus, zar nisi primijetio da čim uđeš u RS upale se svjetla?! A svi na Dodu, Dodo vaki, Dodo naki! Kada ulaziš u Sumbulovac, skreneš lijevo, piše Jelovci, put 4S, tri kilometra od tog raskršća je moj "stan", 1/1, prvi put u životu da imam nešto 1/1, lijep osjećaj. Nikad više 1/2, never! cccsss... Sve žene puše muževima a Micko puši ženi, hahaha, jer da ga ostavi, uzela bi mu sve, samo bi mu ostavila magarca i Herke a i one bi njega tada ostavile. Hvala ti Micko na ponudi ali mi se nemoj miješati u život! cccsss...

Čole said...

Što sada ne pišeš o onim šupcima, Terezi Mej, majmunolikom Džonsonu i pederčini Makronu, koji su izmislili aferu sa onim ruskim špijunom, što su ga navodno otrovali Rusi? Isfabrikovali aferu 4 dana uoči izbora u Rusiji, da zajebu Putina a učinili mu medvjeđu uslugu. Niko u svijetu nije sa tolikom prednošću pobijedio na izborima i opet im je mrski diktator. Poslije izbora niko više ne spominje onog špijuna! Loša procjena, uništa, što bi davoši rekli.
Još nismo zaboravili onog monstruma Blera, koji je tvrdio da Irak koristi otrove i koji je jedan od odgovornih za bombardovanje i ubistvo Sadama Huseina. Na kraju se ispostavilo da je lagao i šta bi? Pojela maca. Kao što rekoh, još to nismo zaboravili a ono majmunoliko smeće, čini istu stvar, laže i bezočno huška, uvaljuje čitavu EZ u nevolju. De koju o tome.

Meho Mekinro said...

Cole,
Vidio sam ja putokaz Jelovci , vec bio mrak I snijeg pa nisam svratio, ali sam se sjetio da si tamo. Valjda ce biti drugi put.
Meho Mekinro.

Anonymous said...

Ko normalan jos ide dalje u divljinu od kozje cuprije. A pogotovo preko Romanije, samo kakav drvosjeca djikan.

Sevab

 Sjetim se ,sa povodom, price jednog mog druga ,ime  nije vazno,kad je  jednog vruceg sarajevskog dana  kasnio na dzenazu oca svog kolege  n...