Friday, September 13, 2019

Houston we have Problem

Koliko amerikanaca ,,koristi,, drogu.Tesko pitanje sa obaveznim potpitanjima.Redovno ,povremeno  i recimo :da li je medicinska marhuana droga.Milion ljudi.Malo,Toliko skoro  godisnje umre od predoziranja.Deset miloina. ili 45  kako kazu iz Stanford univerziteta .Pretjerali .Sigurno jesuDa upolovimo .Dvadeset pet miliona ovisnika od neke vrste droge  ima pravo glasa na americkim predsednicim izborima.To su oni  koje zovu ,,americki narod,, kad nesto odluce.

Sinoc je u Hjustonu odrzana treca debata u kojoj 10 demokratskih kandidata nastoji  ubjediti  ,,narod ovaj ,,gore,, a i neki drugi, ,, da je on bas taj i kvalifikovan da pobjedi trampa.A nije isto  sad i prije 4 godine, kad je Tramp bio kandidat.Danas je Tramp  nacin razisljanja ,stil odnos prema zivotu  a ne samo  predsednik  u prolazu.Danas je Tramp  vec dubokog korijena .Ok .Ko ce to  voljom  demokratskog  naroda  na megdan Trampu.Sanders nece sigurno ,mada je jedini koji  dize revoluciju,,Kaka  Amerika i crna revolucija.Ovde bi svi promjenili  stranu za 25 centi.Nema ovde revolucije  ni u istoriji.Sanders je jedini koji  vidi   da pobjediti Trampa znaci srezati mu Wall strit ,banke i osigiravajuce kompanije  i da je Tramp .44 milioana onih sto danas placaju  dugogodisnje kredite za  kratka skolovanja.Kad to padne pada i Tramp.Joe Biden  meni lici na .samo da jos ima male brkov na Klerk Gebla  ,iz nekog  filma koji nema veze sa stvarnoscu  i ono sto nudi je samo nastavak onoga sto vec nije uradio Obama .Ako ovakav Biden moze pobjediti Trampa ja sam Dzingis ,pa bio il ne bio Kan  ili.Elizabet Waren je draga i mila zenica ,samo sto Amerika  ne bira  najmiliju zensku osobu nego nekog ko ce  biti predsednik  i mislim ,uz puno uvazavanje , nije osoba  da nekom jebe mater .Ostali su ok .ali mi bas  ne lice na predsednike.

Amerika nije ona ista  kad su glasali za Trampa i danas,Danas je 3x gore ,kad se pokazalo da samo zlo tipa Trampa je garancija uspjeha svake vrste,Danas je puno vise onih  sto su odustali od  borbe protiv zla i prikljucili se  borbi  protiv onih sto ga jos nisu  prihvatili kao nacin zivota .Ovih 40 miliona  ovisnika ,ok hajmo pola .ovih 25 miliona korisika neke droge  svoju buducnost ne vidi u prestanku njenog konzumiranja ,nego u  vecoj kolicini i boljem kvalitetu ,sto im demokrati ne mogu garantovat  ,a Tramp i njegovi ,ne samo  da garantuju ,nego i omogucuju.Gad  bles  Amerika i svijet

2 comments:

Marijan said...

Uh *ebo te, to skoro isto k'o kod nas... uzjahao Kurta, osladilo mu se pa nikako da sadje.. a Murta jadnicak, culi u cosku ne bi li ugrabio priliku, samo nesto je plaho slabasan (lipso je davno... a i bolestan je od rodjenja).
A droge? Navukla se ovdje vecina na ove politicke tako da nam duhanski dim dodje kao dasak svjezine - sefe, nemoj da pusis, kod vas jos nije tako gadno!
I u auto kda mi ulaze oni koje inace ne vozam, odmah im lijepo kazem:
-Nemojte mi pusiti u autu, ako treba ja cu zaustaviti!
Toliko od mene iz zemlje prosperiteta i blagostanja,
vozdra svima!
P.S. Za*ebali su nas za zlatne kasike - sve plastika,galvanizirana!

foundation of creation said...

"Elizabet Waren je draga i mila zenica"..hahah..eee svasta u p.m..

Serdzada

 Zdravstvena zastita  i sve okolo nje je jedna od tema  kojom se niko ne voli baviti ako ne mora,Oni koji znaju vise od ,,jednog,, obicno pa...