Sunday, August 16, 2015

Meli

Klasicna ljubavna ,,stori,,Rodis se na Vratniku ,zaljubis  se ,i udas  na Alpasinom,ok .Moze i obratno ,mislim one malo sretnije.Rodis se na Alpasinom ,udas na Bistriku.i ides na more u Gradac.

Besposleni americki mediji su se ,,jako,, poceli bavit  melanijom Tramp od kad njen muz  vodi na svim listama prognoza za novog americkog predsednika.Razlog je veoma jednostvan .melanija bi mogla postat prva ,,Dama Amerike,,Sad i oni  naj bolje obavjesteni novinari  iz 3x mogu na karti ,,potrefit ,, Sloveniju ,koja je inace  jako ,,blizu,, Rusije,

Eto ne mogu se sjetit da sam  ikad znao  nekoga sto se zvao ,Melanija,Cudno ime ,ali se ubilo za dobar nadimak.Melanija -Meli ,nesto ko  Sabahudin -Baho.Nikad mi  nece biti jasno ,sto ljudi daju djeci  imena ,koja su osudjena na nadimke .Sto odma  ne daju nadimak ,ko ime.

Melanija -Meli  Tramp  je rodjena u Sevnicama ,u to doba ,prije 45 godina ,malo mjesto  u Sloveniji ,koja je bila sastavni dio  zemlje Jugoslavije ,pa ovi sto se bave njenom  biografijom  ,pravilno  vele da je njena zemlja rodjenja Jugoslavija ,a ne Slovenija ,koja je poslije nastala ,negdje u doba ,kad je mlada Melanija  sanjala svog princa na bijelom konju. koji ce se  jednog dana pomoliti  iza okuke ,ceste prema Velenju ,iznad kojeg jos viore dimljaci visokih peci tamosnje zeljezare.

E taj princ ,u daljoj prici Zmago , je ,,am pak,, malo zakasnio ,jer mu je otac ,livac, izgubio posao u zeljezari  i nije bilo  para za bijelog konja ,a ni za auto ,pa melanija vise nije mogla cekat ,prodje joj mladost,  i odlucila je zaboravit Zmagu i potrazit  novog princa  i konja .Bijelog naravno.

Bila je to ljubav na prvi pogled,Sve razumne zene se zaljubljuju i udaju ,na prvi ,,,,,,,pogled,Dobro nije Donald bio bas Zmago ,ali  je imo  boljeg konja. sto je inace  presudno u ljubavi ,a poslije i u udaji.Mislim ,ljubav prodje a konj ostane.

E sad naravno ,zlobnici i ,,ona,, sto se sa Alpasina udala na Dobrinju ,ce reci  da je to sve interes .sto nije tacno ,jer da bi bilo interesa ,mora biti  i ljubav prema njemu ,odnosno ,moras voliti  to sto si  odlucio.

Ko se tu zajebo.Ona  iz Svrakina sto se iz ljubavi udala  u Buca Potok ili Melanija  sto se iz Sevnica ,udala u Nju Jork.

Od Radeca do Bijele Kuce. je jako kratak put ,ko zna ,Za one sto ne znaju ostaje ljubav .Onaj Zmago ,jos zivi u Velenju.Naj cesce je u lokalnoj ,,gostilni,,Ponekad mu se prividja  ,,krdo bijelih konja ,,kako ,iza one okuke, puta sto vodi  pored zeljezare ,gapopiraju   prema ljubavi.

6 comments:

Anonymous said...

Dali, Dali, vrucce, nema sexa, pa udario po Meli,
Sve mi se ccini da si preskoccio obaveznu literaturu 'Pop Cira i pop Spira', ali, neka bude.

Sigurno mu pricca pricce iz '1001 nocc' , ne mozze biti da stalno imaju seks, c,c,c,

joss cce se utvrditi da je Trump iz BiH jer mu je zzena vrlo mlada; ccuccemo!

Pozdrav Ribaru, a i svim ostalima,

Feniks

Anonymous said...

"Tako mlada , a vec Slovenka"

Micko said...

Večeras se slave dva rodjendana,od brata i sestre blizanaca.Djeca od Zumrine ujne.Kako je meni lijepo ovde u Hongu pa to je ko u priči.Nevjerovatno.Zumra zna jogu bolje od Rajske za klasu.Kad noge prekrsti i stavi ih sebi oko vrata meni krv udari na sve strane.To je ta joga.Da imam kose na glavi i ona bi se podigla.

rajskadjevo said...

Samo malo,..otkud tebi informacija da ona zna bolje od mene..sumnjam...da vidiš što ja tek sve mogu!!!!....Inače u novinama se zadnjim dana intervjuira jedan čovjek koji navodno ima 95 godina a izgleda kao da ima 30. Bavi se jogom i meditacijama...kaže da mu je i potencija kao da ima 30..hahah....

Anonymous said...

To Tramp ne mozze . Da mu je potencija barem normalna ne bi nosio onaku frizuru i bio bi umjeren u komentarima; ovako, odmah se zna kakav mu je seks.
Nikakav.
Ali, reklama je reklama,

Feniks

Anonymous said...

Kažem i ja , a tek Micko , Turčin je mala maca.

Sarajevo (za) primjer

 Da vas podsjetim ako ste zaboravili,Olimpiska je ovo  godina ,Jos malo pa  ispod ,,triumfalne,, i na vrh  ,,ajfelovog tornja brze ,jace, vi...