Thursday, February 15, 2018

Kupid

Ko je N,K,  monstrum ,sto je ubio 17 djece u skoli  na Floridi.Niko.Tek jedan od  stotine miliona korisnika drustvenih mreza ,putem kojih je i najavljivo ovaj cin.Da li je Fejsbuk kriv za smrt 17 ucenika koji su otisli u skolu  i nikad se kuci nisu vratili.Nije ali je saucesnik.Direktni krivci  sjede godinama u Washingtonu ,stite svoje i interese krupnog kapiatala ,a N, K, je samo okidac.

A trebao je biti ,,dan zaljubljenih,,covjeka u covjeka ,a ne  covjeka u oruzije.Najlakse je reci ,,mentalno poremecena osoba ,, sto je u principu i tacno ,al ko se trudi da ih fabrikuje.Bush, Klinton ,Obama ili Tramp. da ostale ne nabrajam. sa podrskom  vjecnih kupljenih Senatora ,kongresmena  na platnim listama velikih korporacija.Ni nakon  stotine slicnih  ubistava ,nista ,ama bas nista nije ucinjeno ,da se to i zaustavi.Sa 18 godina covjek ovde na Floridi moze kupiti automatsku pusku ,.Pravo na pistolj dobija sa 21 , godinom,Ima i provjera. ,,bek graund,,  ,,Cist,,  sto znaci  stice pravo na oruzije i nikad u ovoj zemlji ,,registrovane budale ,, nisu bile problem ,nego one ,,sto tek postanu,,,,  Jeli do sad ubio ikoga ,umjesto da se ode  na ,,licnu,, Fejsbuk  stranicu i vidi da to zeli uraditi.Rijetko ko na  drustvenim mrezama laze. i da je iko  samo klikno  na ime N,K, ovaj  bio bio bar ,,oznacen, kao potencijalni.i opasan.

Prica o N,K, je puno komplikovanija nego sto ce je predstaviti ,,kupljeni,, mediji  i zadire u ,,sistem ,, al kako je  ,,sistem,, nedodirljiv  i idealan ,obicno se sve ,,zavrsi,, na ,,ludom ,, pojedincu .Klasicna manipulacija sa vremenskim trajanjem od nekoliko  aktuelnih dana.Poslije  sve ostaje isto i pojavi se nova budala ,da svoje ,,vidjenje,,  sa drusvenih mreza prenese i u ,,zivot,,

Ima li nade da bi moglo biti  bolje, i drugacije.Nema ,bez laznih iluzija ,nista se ne cini da tako bude.Oni koji to mogu  ne zele  i nece ,a oni koji  ne mogu ,e njima je ostavljena mogucnost ,da se  ne nadju u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.,sto i nije tako lose ,mada  je sve manje ,,pravih ,, mjesta i sve  vise ,,pogresnog vremena.

Tuzan je bio juce Valantajn ,ovde na Floridi.Sedamnest ucenika  se nije  zivo vratilo kuci iz skole ,skole ,skole ,pazite skole ,,a otisli su tamo ,samo da nesto  nauce.Zar ima ista gore od krvavog Valantajna,,Nema,

2 comments:

Anonymous said...

Ovo samo u Americi bude. Neki virus u hrani ili vodi mora da je jer ne cuje se nikad da po skolama ima masovnih ubistava po Evropi ili drugom nekom kontinentu.

Micko said...

Svi sve znamo. Konsotushn i ostale bulshite. Znamo kad i ko može dobit oružje.
Evo da vidimo Japan. Nema tamo šta ne možeš kupitosim minobacaca. Bio sam u njihovim shopovima. Možeš kupit šta zamisliš,a dozvola se dobije vrlo lako. Pitam mog prijatelja kako nema tamo pucnjave,a on kaže da oni nisu multi etnički i multi kulturni. Nemaju nikakvih izbjeglica a pogotovu muslimana na koje su jako alergični. Kaže da nije kod njih čast ubit nekoga metkom nego sabljom onom samurajskom i velika većina to nose u gepeku. Bio sam s njim na poligonu gdje oni pucaju i to je nešto nevjerovatno. Svaki ima svoj broj i sve ide pod nadzorom. Nedaj boze nikome Japanskog zatvora. Kriminala tamo nema,a nema ni droge. Svaka Kuca je puna oružja. Nemaju ni homlesa niti prosijaka,a vozovi idu 300 na sat i nemaju masinovodje. Kod nas idu 60 na sat i masinovodja udari u onaj zaštitni zid jer je nešto rastrojen.
Uvijek mi je zao nevinih koji stradaju sto je neka budala odlučio da pripuca,a pogotovu kad je budala najavio šta će uradiit. Jebo taj Fba. Kad bi neko od senatorove djece ili unučadi stradao onda bi se bigla prašina a ovako nikad. Ostat će ono da imate gut gaj vid d gun i bed gaj vid d gun. Ili ono kako oružje ne puca samo nego neko povuče okidač. To je isprika lobija koji mlati pare na oružju.
Poštenu čovjeku je ostalo samo da pazi kud hoda ali to je nemoguća misija.
Voli vas Micko.

Koliko ?

 Jedan od ,nije i najvazniji,preduslova , da se pocnes osjecati kao ,,malo,, Amerikanac  je to da ;naravno ne pitas nikoga koliko zaraduje ,...