Saturday, May 26, 2018

,,Da,,

Dobri su ovi Svedjani.Citam jutros ,ako je istina, da ce u ovoj zemlji  biti uveden novi zakon  o sexu ,koji predvidja  da ce partneri prije  samog cina morati  izgovoriti  sudbonosno ,,DA,, odnosno  da pristaju na sex  i ako jedan  iz bilo ojeg razloga ,, ne kaze to da ,ovaj drugi ga moze tuziti za silovanje.Zanimljivo  i po prvi put da se ,,Da,,  ne koristi samo ispred ,,olatara,,nego i u druge svrhe ,a razlika je u tome  sto se ono  prvo Da ,vuce kroz cijeli zivot ,a ovo drugo  vazi  samo za taj sex  i ne podrazumjeva i slijedeca.Nejasno je takodje  dali se ono ,,Da,, prilokom sklapanja braka ,ukljuceno   i kasnije u braku  za sex.ili svaki put moras reci ,,Da-da.

Ovo je ok ,ako ce pomoci da se smanji broj silovanja ,mada je ostala dilema  ,odnosi li se  zakon  na sex iskljucivo razlicitih polova ili  moze biti primjenjen i medju istim.

Sto se tice sexsa u Americi nista novo i kad  covjek procita vijesti stice  utisak da se  samo ,,jebe,, u Holivudu  i oko njega ,a ostali da gledaju.Morgan Frimen je dobar  glumac i izgledo je kao jako simpatican covjek ,a takav je bio i Bil Crosbi,  da bi 8 zena ili jos 8 potencijalno optuzile ovog ,da ih je sexsualno  zlostavljao .a na CNNu su obajvili da se njegove sex aktivnosti pratye odavno,nakon cega se oglasio i sam glumac ,koji  sve to nije za cudo negirao ,nego  se javno izvinuo.Wau., Ne vjerujem da ce izvinjenje  bas biti  dovoljno , da se protiv njega ne  podnese i krivicna prijava ,nakon cega ce  ,,jebane,, glumice naravno traziti i dobiti  i dobru odstetu Zanimljivo je  da se na listi   ,,diskreditovanih,,,,  nalzzi i ime ,ali jako malim slovima,  i jednog BiH ,covjeka  ,koji je svojevremeno sa Frimenom , pravio neke tematske prologe po Sarajevu ,mada meni nije jasno ,jeli se ovaj ,,nas,, nalazi na listi zrtava  ili svijedoka ,ali nista me nebi iznenadilo kad su ljudi iz BiH medija  u pitanju .Sad bas  da je bilo sexsa ne vjerujem  ,mislim onog klasicnog .al da se ,,pusilo,,nije nista novo .To novinari ,bar velka vecina, u Bosni rade od 90.

Da je sve u sexu dokaz je i ovaj americki predsednik ,koji je prvo pristao na ,,odnose,, sa  korejskim koleom ,nakon cega se  predomislio i sve odkazo.Dobro obavjesteni izvori  kazu ,da je razlog ,to sto se niko nije sjetio da definisei pozicije ,onu aktivni i pasivnu ,odnosno ko ce prvi reci ono ,,svedsko,, Da, a ko se prepo.U ovakvim  i slicnim prilikama uvijek postoji mogucnost da se  nakon ,,cina,, jedna strana  zaljubi,sto se prema analizi Cije, nikako nebi smijelo desiti.

Nego kontam nesto ,, da je covjeku najteze sto mu se moze dogoditi  ,poslije 2x ,, O Yes,, u glas , bude isto toliko puta ,,O Nooooooo.. u glas,


2 comments:

Marijan said...

Pita klinac oca:
- Tata, kako sam ja postao?
- Sine, donijela te tica roda!
- A kako si ti postao?
- I mene je donijela tica roda!
- A kako je postao deda?
- i njega je donijela tica roda
- Znaći, ima već tri generacije kako u našoj familiji niko nikog nije *ebo!

Uvijek drugi said...

Mujo junfer konacno opalio Fatu pa joj ustreptan poslije koitusa reče da ce je zvati Eva jer mu je prva zena, a ona njemu, ja cu tebe Mijo zvati Fiat. Što Fiat bona Fato? Fiat 128.

Kako ?

 Ovo vrijedi zabiljeziti ,U vijesti je naslov ;Ukrajinski gradonacelnici dosli u BiH kako bi iz naseg iskustva ucili o obnovi drzave ,,Sto b...