Saturday, July 13, 2019

Duram -Duram

Moze covjek  Donaldu Trampu  osporit i ovo i ono ,al da je predsednik provala nema  sumlje.Jebo ti Muhameda Alija i  njegovo ,,Niko veci od mene ,,kakav je  Tramp.,,Zgodan ,pametan i stabilan genijalac,, tako kaze za sebe ,a kad neko  tako misli o sebi ,mozete zamisliti kako se drugi tek osjecaju.Usput je pomenuao i Joa Bidena ,kao  ,,uspavanog,,  a vala nije puno ni pogrijesio ,mislim sto se Bidena tice.

Od ..lokalnih,, vijesti  interesantno je ,da ce  16 Jula u  Kenedy space centru ,ovde meni u komsiluku ,u cast Apolla 11 ,svirati grupa Duran-Duran ,a oni koji bi ih  voljeli    cut ,morat ce kupiti  kartu koja kosta 99 Dolara ,malo iz daljine ,a oni sto bi ih zeljeli i vidjet i cut   za kartu moraju izdvojiti 300 Dolara .Dobro ,nije Duran -Duran  sto je nekad bio ,al nije ni  Apollo.

Sutra se igra veliko  Wimbldon   fnale.za Rodjera Federera svi kazu :kako je veliki  gospodin,,Stvarno jeste .ali ko da je tesko biti  gospodin kad si iz Svajcarske,Hajde budi  gospodin ko Novak Dzokovic ,,kad si sa Balkana.E to je kumst.

No comments:

Zombi

 Nije  vise pitanje ,hoce li ,,studentski protesti ,protiv rata u Gazi,,kostati  predsednika ,Bidena ,nego koliko ce.Jest da su studenti al ...