Monday, June 3, 2013

Oralno

Covjek je na Zemlji , opstao ,ne zahvaljujuci svom humanom karakteru -humano bice ,nego i iskljucivo zbog toga sto mu je osnovna predispozicija  ,,oralana,,odnosno da je evolucija bila bazirana na humanosti ,danas bi  svijetom vladali  Dinosaurusi.

Tako je bilo  prije  100 godina ,tako je i danas ,a razlika je u tome ,sto se u proslosti ,u politici,biznisu i u obicnom zivotu ,sve krilo a i nije nije bilo opste komunikacije,a danas  zahvaljujuci tehnologiji i nauci,nista vise nije tajna ,pa ni ,,oralni sex,, i sad se sve zna ,ko kome i zbog cega ,,pusi,, i ako se sta krije ,,onda je to ,ko u ovom cinu ,zatvori oci.

Kad bi americka politika moga birati  ,,muslimansku zemlju ,,po svojim zeljama ,onda Turska nebi imala konkurencije i sve one druge  u ,,spontanim,, revolucijama i nakon njih,  bi licile na zemlju  koju je formirao Kemal Ataturk.Sta se desava ,kad u zemlju ,,muslimanske bajke,, izbiju ,,spontani,, i ne kontrolisani   nemiri i kad takvi sadrzaji  iznenade ,,stejt de partment,,

Pratim medije  o onome sto se desva u istambulu i ostalim turskim gradovima i  za ne povjerovati je  ,,opreznost,, kojom reporteri izvjestavaju o tome sta se  ,,tamo,, zbiva .Nema tu  ,,jos,, slika brutalnosti  u opstem ne snalazenju na ciju stranu stat.Onu  vladajuce  turske garniture ,koja se usput receno pokazala velikim americkim prijateljem ili  stati na stranu demostranata,ciji  ciljevi ,ovde jos nisu definisani,pa se u tim okvirima  emituje  jedna uopstenost ,karakteristicna  za situaciju koja se zove ,dobijanje na vremenu.

Majkl Daglas je glumac .Dobar ili los ,nema veze ,ali popularan ,znaci covjek o kome se prica.prosle godine je objavljeno da  ima rak  i poslije  da se izlijecio ,a danas  da je taj isti rak dobio  zahvaljujuci oralnom sexu.To su objavili mediji ,odma iza informacija  o turskoj,sto ,,biva,, da je vazno,ali niko nije objasnio,mada se na ekranima smjenjuje  hiljadu sexsologa,o kojoj umjesanosti  gospodina daglasa  i oralnog sexsa se radi.Zbog njegove popularnosti ,valjda ,se podrazumjeva ,da mu je neko popusio,mada se i mozda  rak ove vrste moze dobiti  i kao aktivni ucesnik  istih desavanja.

Koja je veza izmedju onog sto se desava u turskoj  i onoga  zbog cega je majkl daglas dobio rak.Oralna.Mediji ce  u svakom slucaju ,, sve to predstaviti  ,kao humano-ljudsko i u zavisnosti od interesa  svijesno popusiti nekome a tajna ce i dalje ostati ,ko je zatvorio oci a ko nije.

Oralna politika ,oralnog biznisa,oralnih medija,humanog sexsa.

6 comments:

Marijan said...

Da,da... pušenje škodi... i ovako i onako!

Anonymous said...

oralno je moralno

skerlica32 said...

malo se učim

Anonymous said...

Gazda ne radi se o pusenju, nego o lizanju. I mogu ti reci da je tacno, ista stvar se i meni desila, doduse nakon triest godina lizanja, jebiga ne zalim se bilo je merak a i sad je. Nema jebacine bez oralnog, pa sto bi Micko reko "ako treba za nju poginut, ginucemo".
zembo48.

Micko said...

Cuj rak od oralnog sexa.Ne znam ko moze povjerovat u tu pricu i ko koga plasi.Tu su garant pederi umjesali prste,da plase normalne ljude.
Ma kad bi iz nje zmija palacala nece me niko prepast.
Kazu stari ljudi:Jebo pijanca koji ne moze svakakve rakije i muskarca koji trazi koki manu.Nastavi Zembo i neboj se.

lajka said...

Da ne bilivis. Oko pedeset "cekrcicana " dalo je podrsku protestantima u Istanbulu.
Pitanja:
1. Zar toliko Muslimana ima u " Cekrcicima ?
2. ima li s tim kakve veze Majkl s obzirom da se park zbog koga se prosle godine protestiralo u " Cek." zove Picin park.

Zombi

 Nije  vise pitanje ,hoce li ,,studentski protesti ,protiv rata u Gazi,,kostati  predsednika ,Bidena ,nego koliko ce.Jest da su studenti al ...