Tuesday, May 10, 2016

Tramp ,,ante portas..

Kaze neki dan ,predsednik Obama da izbor  americkog predsednika nije ,,rialiti shou,,Jok nije ,Sve ucinis ,da covjek postane samo  dio tog shoua i ocekujes Mocarta za predsednika.

Nije toliko crno koliko se cini .Eto recimo kandidat za predsednika nije Dzeri Springlr ,duhovni vodja Donalda Trampa ,jer da  je on kandidat i da recimo pobjedi ,sve bi otislo u picku materinu ,a ovako ,ako  pobjedi Tramp ,ima jos  vremena  da tako bude.Dzeri ,Dzri ,Donald ,Donald.

Lako se vama zajebavat.Kod vas nista ne pocinje.Vi samo sacekate i prekopirate ono sto se kod nas prvo desi,sto znaci ,primera radi ,da ce neko iz ,,Farme,, ili  slicne  organizacije ,vec za nekoliko  godina  bit i vas predsednik.

Zena ili Rialiti shou.Tesko je reci ,ali su sanse podjednake ,mada mi se cini ,da je trenutno  ,,rijaliti shou,,  cijenjeniji od ,,zene,,i da se vise gleda .ovo su vremena ,,duhovne nadgradnje ,formiranja svijesti  prema vizuelnom sadrzaju ,gdje je normalan  rasplet ,da ce  poslije ;brze hrane ,brze zarade ,brze zablude ,biti i ,,brzi,, predsednikJjednom i ne tako davno ,sam ovde napisao ,da me   sve ovo jako podsjeca na one izbore iz 90. kod nas ,kad je bilo ,,sramota,, reci da ces glasati za ,,nacionalne partije,,  i da su svi  bili za ,,reformiste,, a poslije   svi glasali za nacionaliste.Tako je trenutno i u Americi,Svi su ,,protiv,, Trampa  u opstoj komunikaciji ,ali kad dodje  Novembar ,proradi ,,sitna nit rialiti shoa,pa se bojim da ce  rezultati  otkriti ,ono sto sad svi sakrivaju.

Hilari Klinton je zadnja brana ,,totalnog shoua,, i mnogo bolja solucija  je bila da se na Trampa izbaci recimo Oprah Winfrej ,koja je isto zena ,ali dolazi  i iz iste ,,branse,,,pa bi sigurno imala vise sanse od ,,blijede,, Hilari.

Pametni Amerikanac ,grupa u koju ne spadam ,se vec sprema za Trampa.Gleda  sve sto  ekran moze podnijeti.Analizira  Dzerija i reakcije ucesnika.Zna momentat ,kad ce svi poceti skandirati ;Dzeri,dzeri ,,odnosno ,pametni Amerikanac ,trazi svoje mjesto u  svemu  i nije istina da Amerika  nije spremna za  Trampa,To je laz,Spremaju nas za Trampa  ,zadnjih 30  godina  i kad se on napokon pojavi  traze od nas da zaboravimo sve ono sto smo naucli.ili da ,,otiskom prsta ,, potvrdimo,

Zaboraviti ili potvrditi.E to vam je 90, U Bosni.Donald,Donald, Donald........

3 comments:

Kevrin potok said...

Islamofob gori od Micka. Dabogda ga neko rokno pa da onako odmjerena i pametna dama Hilari bude predsjednica.

Hashim said...

Kevro, kako zena moze biti predjednik. Koje li si ti vjere, koga ti ovdje foliras?

Meho said...

Tramp " ante portas " sve sa slonovima...
Pozdrav iz Tampe .

Sega i za ,,mal,,Tito

 Jest da je  sitaucija u Bosni   ,ozbi;ljna -kao trajno stanje ,pod kontrolom, ali  utjeha moze biti   da je i ...  uvijek na granici  komed...