Wednesday, April 19, 2017

Simin Han

Ako Turski narod  misli ,a poslije to i verifikuje na referendumu ,da je put u  svijetliju buducnost ,davanje vecih ovlastenja  predsedniku ,konkretno Erdoganu ,onda je ,,to -to,,Ako americki narod glasa za  Donalda trampa   ,samo mu treba  cestitati na izboru,Ako Englezi odluce  izaci iz Evrope ,nema dileme da osjecaju  da im je samima   bolje  ili ako  bosanski narod  20  godina  bira  nacionaliste ,znaju i zasto.

Trenutno je najaktuelnija Turska.ne zato  sto je nekome vazno  ,osim Turcima, kolika su ovlastenja predsednika ,nego zbog toga sto je ,,frisko,,  i za mjesec dana  svi ce to i zaboraviti  i ponasati se tako  kao da je predsednik imao istu ,,vlast,, i prije 100 godina.Da turci nisu pogrijesili ,stigla je potvrda i iz Washingtona  u cestitci Donalda Trampa  predsedniku Erdoganu. ili konkretnije ,Tramp i njegova administracija i oni sto su glasali za njega , misle da je Turskom narodu  bolje  sa vecim ovlastenjima predsednika  i da je predsedniku  ,,sladje ,, sa  narodom ,koji mu je dao vecu vlast,Iz Kremlja se oglasio  Putin,I on cestita  predsedniku ,a danas se oglasio i Erdogan  sa izjavom da nije on u pitanju i da moze umrijeti  sutra ,a moze i zivjet slijedecih 50 godina ,i da je sve u dobrobit naroda.Narod je ko ,,kikiriki,,Kad ga ,,nacnes,, nikad prestat.

,,Narod,, je uvijek u pravu ,i Turski i Americki i Engleski i Bosanski ,i nije meni sto  je Erdogan dobio ,,visak,,  vlasti ,nego  sto su mu  i Tramp i Putin  cestitali . mada je bilo  normalnije da je cestitka  upucena  ,,narodu,,ko nesto ,,Cestitamo  turskom narodu ,sto je svom predsedniku poklonio  ,,sebe,,,,

Cestitke nikad ne treba upucivati pojedincima nego zasluznom  ,,narodu,,zbog kojeg je i  turska Lira ojacala nakon referenduma i gdje  turska kompanija Galti Lokum zeli investirati  u tuzlansku privredu.Da vam odam tajnu  al pssss  nikom ni rijeci.Narod je uvijek budan i u pozitivnoj stvaralackoj  energiji  a Sloga,fudbalski klub , iz Siminog Hana   ce od iduce godine igrati pod imenom  Tuzla City.Zivio narod od Hana do Citija.

4 comments:

Anonymous said...

Bojim se da ce Erdogana Ameri srusiti, Gulen ceka a zamalo mu vec nije uspjelo prosle godine, a ova ustavna promjena dobro dodje da neki mladji kad Gulen umre bude americki igrac na dugi rok.

Chelli said...

Ja mislim da ce se Turska raspasti ko Yuga samo Kurdi da predju iz Sirije i Iraka s oruzjem.

Beka said...

Imaju oni rezervnu zemlju a zove se pasaluk izetbegovica i njihovih slijedbenika janicara....



Beka

Anonymous said...

Само да се султан Реџеп и Путин фино договоре у Сочију и Амери и Енглези ће моћи само да сањају о наставку доминације. А кад Марин ЛеПен изађе из ЕУ на лето ето распада система.

Sega i za ,,mal,,Tito

 Jest da je  sitaucija u Bosni   ,ozbi;ljna -kao trajno stanje ,pod kontrolom, ali  utjeha moze biti   da je i ...  uvijek na granici  komed...