Saturday, April 8, 2017

Zastavnik

,,Hajde ,sve jos nekako mogu podnijeti i ,,Muslimane, i ,,zid,, i Obama Kear i ekonomiju i ostalo , ,,,al Donalda Trampa ,kao vrhovnog   komandanta americke  vojske ili kako ovde kazu ,,komandir i chif,, nikako.

..Po ,, Amerike ,nakon onih 59 Tomahavki  sto su poslati na Siriju ,svrsava ,sto i nije neko iznenadjenje ,jer radi se vecinom o ljudima ,koji su i izabrali  predsednika ,al kad se pojavi Hilari Klinton  i podrzi ono sto je  uradio Tramp ,to nesto nije u redu.

Koliko ja vidim  ,najveci problem je ovaj Asad ,kojeg podrzavaju Rusi ,Kinezi i Iran ,koji su takodje problem ,al samo u sklopu glavnog i ako ode  Asad ,dolazi neko drugi ,e sad je veliko pitanje ,,ko,,jer se moze desiti  da bude slicno ko u Libiji ,da poslije Gadafija   zemlju podjele po ,,mjesnim zajednicama  i da svaka ima svog  ,,predsednika ,,kojeg ce opet podrzavati  i Amerikanci i Rusi i Kinezi i Iran. i da umjesto jednog velikog problema  dobijes  100 malih.

Malo je onih  sto ovde  problem Asada vide drugacije a ako nekog i pitas ,,zasto je siguran ,, da je Asad ,,bed boy,, dobices odgovor u vidu pitanja : Gledate li vi tv uopste,,

Ok da se ja vratim malo na ,,komandanta i sefa,,U odnosu na Trampa i Georg Bush ,vojno  gledano  izgleda ko  Dzingis Kan  ,a ako bi vec Trampa trebalo obuci u uniformu  i dati mu neki   cin  i zaduzenja ,,,ubio se za  ,,zastavnika,,  cin koji je bio u bivsoj JNa , a koji su dobijali ljudi pri kraju  vojne karijere i iz kojeg se  nije se moglo napredovati ,ali im je ostavljena mogucnost ,da nesto ,,klape sa strane  .Tako mi izgleda Tramp ko zastavnik  kome je neko  uz flasu loze ostavio i ,,crveno dugme,, da se o njima brine.

Inace ,ovo je prvi put da Tramp nije odrzao  predizborno obecanje ,jer je u kapanji  inplicitno tvrdio da Amerika nece vise biti ,,svijetski policajac ,, sto bi mozda i odrzao da ga nisu upozorili  da Tomahavkama istice rok trajanja i da ih  treba ili ispaliti ili  istopiti u staro zeljezo  i napravit mjesto za nove, pa covjek  izabro  varijantu  za tv vijesti ,jer ko bi jos objavio da je 59  Tomahavki ,jedna pala u more,  pretopljeno  za armaturu ,a svi  ,,odusevljeni,, kako je uradio veliku stvar za sirisku djecu .

Nego ne ide mi iz glave ona Hilari.Zenska  ,,sujeta,,je jedini  i pravi ,,komander i chif,,Sve drugo su zastavnici.

2 comments:

Čole said...

Vuk dlaku mijenja, čud nikada! Zar iko normalan može povjerovati, da je Asada toliko glup da je uradio ovo što mu pripisuju?! Zar su razlozi da se napadne Libija, Avganistan, Irak itd. bili uvjerljiviji?! Zar Americi upšte i treba neki razlog da razvali neku zemlju? Vjerujem da postoji neka kosmička pravda, koja će na ovoj planeti poravnati račune.

Anonymous said...

Samo Ameri znaju kako DA donesu" Demokraciju" u te zemlje

Sega i za ,,mal,,Tito

 Jest da je  sitaucija u Bosni   ,ozbi;ljna -kao trajno stanje ,pod kontrolom, ali  utjeha moze biti   da je i ...  uvijek na granici  komed...