Friday, July 6, 2018

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Dobro  kamere pokrivaju  ,,prvenstvo,,i mozda je jedina zamjerka ,sto  nema jedne ili vise ,koja konstantno  seta po  trebinama i biljezi sta se tamo desava  i to gore u cosku ekrana -slika u slici ,pa kad je dosadno  na utakmici da covjek vidi sta rade navijaci.Navijaci  se uvijek deru.Od radosti .Navijacice prdnjace.

Tesko je reci cije su navjacice  najljepse ,ciji navijaci najruzniji ,ali mogu pokusati ,ciji su  najbolji ili cije se navijacice  bolju deru od drugih.Haj da ,,skinemo,, prvo   navjaca,Najruzniji  navijac prvenstva je ,,Krezavi Ante iz Imotskog ,,Cestitamo.Isti onaj Mujo sa Vratnika i pljunuti Savo  iz Cacka.

Moje subjektivno misljenje je da se Svedjanke najbolje  deru.Prsate ,jake ,ima ih svugdje ,Temperamentne  ,kad treba ,ne u prazno ,su sigurno sampionke ,medju ovih  8 zavrsnih predstavnika.

Engleskinje i francuskinje  ,,nako,, zgoljave brate  izgledajuNema tu pravog ,,havaza,,.Kad bi cojk sastavio 100 engleskinja i  isti broj  Francuskinja ,stavio na vagu  i poslije podjelio sa 200 ,ispo bi prosjek 40 kila  po navijacici.ok ,ok ,one se vise trude ,sto je tacno ,al deru se nekako ,bar za 3 oktave  slabije nego Svedjanke.

Nepoznanica su Urugvajke,ali kako je to  isti geografsko -deracki ,prostor  iz koje dolaze i Brazilke ,mislim da se  urugvajke  deru u nivou  kvaliteta Brazilki ,a svi znamo ,mislim ,vidjeli smo kako se  Brazilke deru.

Belgijanke su  mjesavina  talijanki ,nijemica ,francuskinja  i jos bog zna cega i na osnovu toga imaju sve prduslove ,razlicitosti stvaraju kvalitet ,da se dobro deru.

Ruskinje su uvijek bile kvalitetne u deranju.Rumenih obraza i uvijek ,panjimajem,,kao domacice  su dobre ,al deru se i na  gostovanjima.solidno.

Htrvatice su posebna prica za kraj.Ako znate kako se deru ;Srpkinje ,Bosnjakinje, Slovenke ,makedonke  i Crnogorke ,onda znate kako se deru i Hrvatice,ista je to skola deranja.bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost .Neosporan kvalitet U ostalom sta o tome da vam ja pricam ,kad sigurno imate jednu prozvanu u kuci i ako nekad  niste zadovoljni  kako se dere ,znaci da su vam kriteriji  jako slicni onima sto ih ima ,,krezavi Ante ,, bez obzira kojom zastavom iznad glave  maho. 

No comments:

Zombi

 Nije  vise pitanje ,hoce li ,,studentski protesti ,protiv rata u Gazi,,kostati  predsednika ,Bidena ,nego koliko ce.Jest da su studenti al ...