Friday, March 8, 2019

Juka

Cim neko ima nadimak ,,Juka,, nesto snjim nije u redu .Ne konta.Da ih ne nabrajam.Nikola Vucevic je solidan igrac.Nista specijalno ,,al covjek lagano uzima 100 Miliona Dolara.Nit se trudi nit se sekira nit  se sukobljava  bilo skim.Odradi koliko zna  i to je to.Skonto  momak  i  sta je i gdje je .Jusuf -Juka Nurkic je bar jedno 3x  bolji kosarkas od Vucevica ,al ima problem ,,bosanskog ,, nadimka ,Trazi pravdu  u svakom momentu  i sto je jos najgore igra ,,srcem,, Hahahah ko to NBA igra srcem , Niko .U NBa se zna ko kosi a ko vodu nosi.i kako i ko i zasto se igra.Moras bas bit  glupi Bosanac da to ne vidis.

U cemu je jos razlika izmedju Nikole Vucevica i   Jusufa Nurkica.Vucevicu je nadimak _Nik,a ne Nidzo, ,i svatio covjek  da ce u bilo kojoj konfrotaciji  sa igracima protivnickog tima  na njega navaliti  njih 95 posto ,ali i 90 posto  igraca iz vlastitog ,

Zasto na 8 Mart -Dan zena pisem o Juki.Nurkic je simbol  i ako ima neki nadimak da  nam svima lezi i da se u njemu nadjemo ,onda je to Juka ,Svi smo mi Bosanci od zena  do ,ostalih,, Juke  u svakom pogledu a svaka ,,nasa,, zena Jukinica ,cijli zivot.Bori se ko lavica  od rodjenja  i naleti  na Juku ,doduse ima ih ,al malo ,da im se posreci i Nik ,al u procentima zanemarivim  za analizu.A Juka,Ma nista .Iskljuce ga  a jos su ga dobro izudrali .Ako ima na svijetu ljudi koji su  vise spremni umrijet za gluposti ,onda su to sigurno ,,Bosanci,,Ne da nam  ,,Juka,, u nama  mira.

Na Dan zena,umjesto cestitke,  napisao  ;Dalibor Juka Bilic ,

2 comments:

Darko NJ said...

Koliko god naš bio, i koliko god je šteta da igra sa ona dva beka sebičnjaka, predrzak je. Neću ni spominjati ona kad je kao rookie provocirao braću Gasolove, ali prvi je vrijeđao WestBRICKa koji je bio MVP prije par godina na twitteru pa mu bez razloga podapeo, pa simulirao neubjedljivo pad nešto kao Džeko, a na kraju se unosi Paul Georgeu koji je najregularniji momak godinama u lice bez potrebe. Možda je do kuće...stari mu je kažu u Živinicama bio kabadahija drot od 2 metra i 140kg dok Vučević odrađuje posao po PSu kao Boro mu ili Ljilja nekad i igra All Star sezonu.
Pozdrav!

Anonymous said...

Dare care pa jebote ti taj cirkus jos pratis religiozno a ja prestao jos dok su Dzordan I Pipen igrali, haha. Javi se na ljeto ako budes dolazio u mordor na SFF.

nesloga

Sarajevo (za) primjer

 Da vas podsjetim ako ste zaboravili,Olimpiska je ovo  godina ,Jos malo pa  ispod ,,triumfalne,, i na vrh  ,,ajfelovog tornja brze ,jace, vi...