Sunday, December 29, 2019

Sretna Nova godina

   ,Ko novogodisnji poklon ,priustim sebi luxsuza ,da zaboravim  na kompjuter  i sve sto se u njemu krije ukjljucujuci i fejsbuk i portale i vijesti ,jednom rijecu  da me nema tamo gdje inace nista ne mogu promjeniti i uticati ni kad sam prisutan.


Nek vam ova  ,, cvancika,, sa  dvadeset ,bude   najbolja godina  u zivotu    ,  i  pocetak dugog  perioda,isto  toliko sretnih    koje dolaze .


Sretna Nova

7 comments:

Anonymous said...

Napokon i Amazon ispuni zelje da se Dali pojavi 2020/ABBA,
taman izmedju svih mogucih praznika koji se slave u ovo vrijeme!
F.

Kevrin potok said...

Sretno svima! I da nam procvjeta BiH u 2020!

Anonymous said...

Zdravlje prvo, mir na zemlji, sretno nam svima!
F.

Marijan said...

Zelim svima puno srece pa onda zdravlja.
Kao sto neko rece:"oni na Titaniku bili su zdravi samo nisu imali srece!"

Anonymous said...

Sretna Nova 2020. godina vlasniku i svim posjetiocima ovog divnog bloga.

Marijan said...

Malo ću mimo teme...

Gledao sam sinoć sučeljavanje Milanovića i Kitarovićke pred drugi krug izbora. Nešto me baš i nisu oduševili. Pred Hrvatima i ostalim građanima su dvije opcije, kako bi to rekao Ivančić u „Robiju K.“ – da se opredijele za onoga ko će ih vodititi u p.m. ili onoga ko će ih voditi u 3 p.m.!
---
Nikada nisam glasao na hrvatskim izborima niti ću. Po mom mišljenju, nemoralno je ako ne i bolesno da građani jedne države biraju predstavnike druge?
Inaće, završio sam i sa izborima u BiH jer svojim glasom nikada ništa nisam promijenio. Glasao sam sve ove godine za pogrešne. Ne bih više da se miješam sa "pravim glasaćima" koji su nas doveli do ovog silnog blagostanja, blaženstva i sreće!
Pozdrav!

Anonymous said...

Marijane hvala za misljenje.
Stvarno nije u redu da gradjani jedne zemlje glasaju u drugoj zemlji, a pogotovo gradjani neke trece zemlje, sa trecim drzavljanstvom da glasaju za nekog u Hrvatskoj.

U zivo, reality, mnogostruki orgazmi Bosanaca i Hercegovaca a povodom glasanja u Hrvatskoj!

Ne znam sta piju, ali nesto im uslo, ka djevicama...
F.

Serdzada

 Zdravstvena zastita  i sve okolo nje je jedna od tema  kojom se niko ne voli baviti ako ne mora,Oni koji znaju vise od ,,jednog,, obicno pa...