Thursday, March 10, 2016

Kefir

Kad pijes Kefir ,tradicionalno pice  Ruskih stogodisnjaka ,postoje neke sanse ,da i sam  upadnes u grupu ,onih sto dugo zive ,al kad popijes Kefir sa nekom  drogom ,a bavis se tenisom ,eto te medju prvih 10 na ATP listi.

Naravno da Marija Sarapova nije kriva.U ostalom ko je to jos kriv,Niko.Uzela djevojka ,,prasak,, kad je bila prehladjena ,za koji nije znala da je zabranjen  i test pokazo ,da je  pozitivna na doping.

Nisam bas  veliki ljubitelj tenisa  ili tacnije i jesam ,ali kao  direktni ucesnik ,to jest onaj sa reketom  i ako bi birao da mogu gledat  finale Vimbldona ili da sa jaranom ,prebacujem lopticu preko mreze, izabro bi ovo drugo ,bez  dileme.

Ok da se vratim na ,,nevinu,, Mariju.Ha sibolike.Nevina i to Marija.Napali jadnicu ,sto je  uvijek pred vazne meceve  uzimala  prasak za prehladu ,ko da je ona  kriva ,sto je bila u tim trenutcima prehladjena i jos kao takva i pobjedzivala ,a mozda je poslije imala i alergiju ,na  velike pare koje je  brojala.pa je opet morala ,,prasak,,

Tuga i bol u  tenisklom svijetu.Prvi reket svijeta  Novak Dzokovic izjavljuje da saosjeca sa marijom,De bre Novak ne seri,sta suosecas.Nije bre leukemiju dobila ,nego se drogirala. ,Pazi vako, ,kad jedes srpsku muckalicu ,nastoj ,,prasak,,  dobro promjesat  ili bar ,da bude vise mesa,,belog luka i Vegete,, ,nego praha  i da ne budes ko Marija i preceras ,pa stavis kasiku Kefira i ostalo zalijes ,,zabranjenim srestvima,,

Nevina Marija.Kako koja ,pa ona sto je bezgresno rodila ,odnosno ova ,sto nije znala ,pa nije kriva ,al dzaba se i jednoj i drugoj sad kajat.Tu je sto je.Rezultati se vide.Prosle godine u Majamiju na turniru ,u toku mecha, kihnula  americka tenisrka .Povaljala prva dva reda gledalaca.Davali im kisik ,3 sata poslije ,a dvije bakice i danas ,na aparatima u komi ,u  bolnici Miami -Regional ,sa dijagnozom ,,,nepoznatom,,

Rijesenje  je zapravo  ono sto rade  Bosanski teniseri.Bamnja,Sagandolma ,,lonac,, kadaif gurabije, Zova ,onakko ,,pjur,, bez icega i eto te   u drugom kolu ,,celendjera,, u Pazaricu ,gdje je prva nagrada ,dvije vrece krompira=neprskanog ,a druga peceno pile =halal , i 284 na listi  i da izgubis od nekog ,ko jede slicno ,ali je sve i prelio.

Koga ufatise toga i jebase,Zar Marije nisu naj bolji primjer .

5 comments:

Anonymous said...

Probaj sa surutkom, možda se neko i javi!

dalibor bilic said...

Jedna latinska ;
,,Audi,vide,tace si vis ,vivera in pace ,,
,,Slusaj ,gledaj i suti ,ako zelis zivjeti u miru,
O ,,surutki,, nisu nista rekli.

Micko said...

Ma nemoj mi Maru dirat pa kad je i dopingovana.Kako ju je lijepo gledat za razliku od onih vasih seka Wiams.Kad im vidim one labrnje odma onog magarca poljubim punim ustima.Ljepsi je za klasu od njih.

Rusmir said...

Postovana gospodo,

Bosna i Hercegovina je pokrenula svemirski program,a prva lansiranja su izvrsena u Grazu (Austrija).

https://www.youtube.com/watch?v=PEkEQoLR_aw

https://www.youtube.com/watch?v=z4-SJYZrsks

Pozdrav svima.

Marijan said...

@Bosanac i Hercegovac... Ihh, šta sve kod nas ima za lansirati... bez povratka... da nam je sva svjetska svemirska tehnika treba nam bar 30 godina!

U potrazi za srecom

 Da paradajz    ,umjesto Mexsikanca  ili nekog  njemu  slicnog -po ,,geografiji,,,sto preko  zice ,zida i rijeke,mora   dodje u Ameriku ,i k...