Thursday, April 13, 2017

Nero Claudius Caesar Augustus Trampus

Jeli  ,,Neron,, zapalio Rim ,je pitanje  na koje nema i nece biti  odgovora,Jedni kazu  da jest.Drugi da nema dokaza ,a bilo kako bilo Rim izgorio.

Gledam sinoc CNN ,Andersona  Cupera i ako zanemarim  one komicne  snimke  kako osiguranje kompanije United airlinesa  vuce ,po podu ,,gore dole  covjeka u avionu ,sve drugo je bilo za plakat.Znam da nije vazno ,al se radilo o  ,,kinezu,,  sto je puno bolje nego o ,,crncu,, i ako ima nekao pouka ,onda je to  da je najveca diskriminacija ona vizuelna.,Gost  Andreano Paneta  bivsi  direktor Cije i  sekretar odbane ,a poslije njega i  bivsi  izvrsni  direktor Centralno obavjestajne sluzbe.Tema Sirija ,Rusija i Koreja, i ako je vjerovati ovoj dvojci ,nije dilema hoce li biti nuklearnog rata ,nego kad ce.

Trampu je uspijelo da za manje od 100 dana  ,,nerovanja ,,,,zakuha sa svim s kojim je i mogo  a i dalje radi na tom planu ,pa nebi cudilo da  administracija  koju cini pola trampove porodice ,dedo dzon  sekreter odbrane , nana  Julija  sekretar  obrazovanja ,ujak  majk  sekretar  sekretara ,ckerka podpredsednik ,unuk  drzavni sekretar  i tako dalje ,da u nekom narednom periodu ,igranja sa sibicama ,plane  i Rim.A sto bas Rim,A sto ne i Rim.

Nakon ,,turbo,, starta ,Tramp se trenutno vrti pod ,,rucnom,,Ne ide bas sve tako lako  ,kako je i zamislio  i ako ima neka rijec koja  generalno odrazava stanje ,ovde u Americi ,onda je to ,,zabrinutost,,,pa cak i medju onima  sto su ga i izabrali. u ocekivanju predsednikovih  novih poteza ,koji za razliku ,od prva dva mjeseca predsednikovanja ,ne izlaze svakodnevno, sto je  veliko , ,al sam osjecaj da  su moguci ,izaziva  strah.

Kad se samo sjetim kako je ,,let,, sa Obamom bio miran ,ove Tramp  turbulencije  i najavljene i ne nejavljene  sve manje odgovaraju i onima ,,sto su se svezali,,a sto se tice  problema izmedju onog ,,Kineza,, i Uniteda ,nebi ga ni bilo ,da covjek nije usao u avion .Onda ga nebi  vukli ,tukli ,izbacivali .

Dali je Tramp,, zapalio,, Ameriku ,Jedni kazu da jeste ,drugi tvrde da samo ,,gasi,, ono sto se ugasit moze ,,al da ,,tinja,, vidi se i iz aviona.

1 comment:

Marijan said...

Ih, *ebo ga ti... Kinez il' crnac, isti *urac, o čovjeku je rijeć!?
A Rim, *ebe mi se ko ga je zapalio, moja savjest je čista... možda Mick... il' Nesloga, oni svugdje zabadaju nos... da nije možda Kevro? On voli"Vlahe" k'o Bajro mater?

,,Big (ma)K

 Trideset godina prolazim ja pored McDonalda i red automobila na  ,,Drajv tru,,isti,  Ne mjenja se ..Prica je o restoranima ,,fast  fuda,,,N...