Sunday, September 7, 2014

Vica

Uvijek nam se neko ,,usere,, u chejf.Sudbina valjda.

A jesam se bio nameracio.Kontam vako.Novak ce  lako sa onim Kinezom,gdje si jos vidio ,,kosookokg,, da igra dobro tenis.,a Marin  bi trebalo da pobjedi Rodjera ,stariji je to cojk,4 djece  i srpsko hrvatsko finale.Prva fer i postena borba nakon 200 godina.

Zajebo me kinez ,dobro japanac ,al isto je, Izvoza Djokovica  i u finale.

Znate li ko je ,,Vica,, To je ona sto je ,,vidla ,, gospu u Medjugorju,E ta Vica  ce samo do sutra biti naj poznatija licnost  ovog hercegovackog gradica ,jer bi po mojim prognozama  Cilic ,moro uzet US open  i konacno  Vicu skinuti sa trona .

Da odma priznam.Nisam nikad bio medju onima sto su u marinu Cilicu vidjeli sampiona.Krsni  u svakom pogledu .,skoro 2 metra visok ,Hercegovac ,meni je uvijek licio vise na one pomocnike svecenika u bijelim sipercima  sto masu kandilima po crkvi,  ,nego na tenisera.Predrasuda naravno .

Kazem ,trebo bi  Hrvat  sutra ,,uzet,, kineza i tako se osvetiti za  Srbina..Samo nije ni onda  to isto ko da je recimo u finalu pobjedio  Djokovica.Mislim  dobroo je ,al nije to ta vrsta radosti .Znaci zajebo nas Kinez u svakom slucaju i kad ga pobjedis nije to veselje  ko kad si pobjedio Srbina.Komplikovano a.Ma jasta je al sreca da nema  i muslimana.Oni  i nisu bas za tenis.Oni vole ono ,  polahko pa kahvu  ,,,,,,,,,,,,

10 comments:

Anonymous said...

Bice to finale dva autsajdera iz prethodnih meceva. Zuti su u pravilu psihicki stabilniji, a za Cilica bi euforija mogla biti kobna. 50 : 50 ?
Pobijediti Djokovica bi bio stvarno veliki gust ; em sto je Srbin, em sto je zbilja veliki igrac. Bice to moguce tek kada bude u silaznoj putanji, a on to jos nije. Njegovi porazi za sada su samo incidentne situacije.
Pobjeda nad Djokovicem izazvala lavinu u Hercegovini - u Banskim dvorima tek kiseli osmijeh.

Marijan said...

Ne potcjenjuj kosooke!
Još od vremena Šurbeka i Stipančića bili su pojam za tenis, istina onaj stolni.
Stidljivi ulazak demokracije na mala vrata u Kinu proširio im je vjerovatno i vidike, a lako moguće i teniska igrališta. Vjerovatnoća je da su se sa hastala spustili malkice i na zemlju... šta ga znaš, sve je moguće?

ODOZGO_77 said...

suti su dobri igraci ali dobar je i Cilic.
Nase su oci/nada uprte u Cilica
Pozdrav ekipi

p.s.
ne javljam se cesto, nekako mi je ponestalo inspiracije

dalibor bilic said...

Nema nam onog ,,harmonikasa,, Coleta.Da se u Sumbulovcu ne igra kakav turnir pa njega pozvali da glumi ,,nec,,

rajskadjevo said...

Nema ga zato jer meni piše na mail, raspravljamo o duhovnim temama i sexu ( sexu samo radi njega a mu nekako održim pažnju i koncentraciju)

Anonymous said...

Drago mi je pravo zbog Hercegovca!
Kad se samo sjetim kako dirljivu izjavu je dao za americki press prije par godina o tome kroz koji su teror njegovi roditelji prosli za vrijeme komunizma! Evo, sva sam se najezila.

Blentava Rabija

dalibor bilic said...

Ja sad stvarno ne znam ko je tu blentav ,ova rabija ili ova deva sto sa Coletom raspravlja o sexu a sto se tice terora nad hecegovcima u doba komunizma to je isto ko sa coletom naglabat o sexu.

Anonymous said...

Rvacka mladez totalno izdominirala finale US Opena. 127 miliona Japanaca ostalo popismanjeno, docim 4000 Medjugoraca ima razlog da slavi (dodati k tome jos i Krehin Gradac, Suzanj,Studence,Stubicu i Hrsljane).

Lijepi Huso (Rabijin cojk)

dalibor bilic said...

Eto sad smo postali i ,,familijarni,, blog.

rajskadjevo said...

Dalibore varaš se,,s Čolekom je jako ugodno i zanimljivo razgovarati...ima tu dosta materijala..

Sega i za ,,mal,,Tito

 Jest da je  sitaucija u Bosni   ,ozbi;ljna -kao trajno stanje ,pod kontrolom, ali  utjeha moze biti   da je i ...  uvijek na granici  komed...