Thursday, November 6, 2014

Kurva iz Ljubljane

Zvao me juce  Meho Mekinro da malo prokomentarisemo ove izbore ovde.Znaju  ovi teniseri svasta.Kaze Meo ';Nije mi jasno  sto su narodu dali da odlucuje za prodaju -legalnu marhuane  i zar nije normalno da  ako je marhuana ,,lijek,,  da to treba odlucit neka exspertna grupa doktora ,kazem ja ,tako je i eto ne mogu se sjetiti ,nisam bio ovde ,kad je izmisljen pencilin ,jel  islo na glasanje ,da se pocne i prodavat.Kaze Meo jos da  ce sutra  u neku bolnicu ,da ga prime ,bar za kardio hirurga ,jer su ga ,,glasanjem,, verifikovali  kao strucnjaka.

Inace na ovim ,,opstim,, izborima  ,ovde ,pobjedila SDA ,a svi glasali za Antu markovica.Republikanci razvalili ,rasturili ,uveli sve sto se moze uzat a Demokratima  ostalo ,,malo predsednika,, i nista vise.Za razliku od recimo bosanskog  glasaca ,koji glasa za opste dobro,americki glasa  za samo svoje.Znaci daje glas onome ,za kojeg misli da ce mu donijeti  licni iteres,a kako ovde svi zele da jednog dana budu  bogati ,glasaju za  republikance ,koji to vec jesu.

I tako ja  i Meo  o nasim izborima  i kaze on na kraju razgovora ' ;Imo ja jednog jarana .otiso u Ljubljanu na sluzbeni put i naso kurvu.Poceo on ,a ona se pocela derat.kaze ,,jaran,, ;De bona ne foliraj i ne  deri se .Znam ja naj bolje kako jebem.

Svaka  podudarnost sa izborima je samo plod vase bolesne maste.

6 comments:

megera said...

Bar sam se nasmijala od srca.

rajskadjevo said...

Čuj njega..da ekspertna grupa doktora odluči što je lijek..baš doktori znaju što je lijek..oni lječe samo tijelo a tko lječi dušu? Kad bi ja doktore slušala samo već bi bila ko zna gdje...današnja medicina je propast totalna..ljudi su sve bolesniji...oni koji su se uspjeli sami izlječiti " čudotvorno" su uspjeli shvatiti suštinu svega...

Anonymous said...

Dinarac,
Baja sa spomenikom palom borcu, ha, ha, ha, kao nessto radio i to u Sloveniji,

a ssto ne napisa ssto je vikala, ili je dozivala puzzica da izadje iz ljussture;
mi sad vako nagadjamo, nije u redu,
a mogucce i da nije imao eura da plati crnogorske narikacce...ko cce ga sad znati?

Malo se zzene i deru, malo, svi kao ateisti, svi kao za ravnopravnost, ali neka zzena slussa po Starom Zavjetu.

I kod nas izbori, zvao me major po 3-4 puta u danu na telefon kao da sam mu djevojka iz hight school, dosadio, ali glasaccu za njega, opet. Jedini je ssto valja.

Feniks

Marijan said...

Svakih 10 godina redovno idem doktoru i vadim nalaze. Najnoviji nalazi, zadovoljavajući... malkice pritisak i bogdica cukra... ništa strašno... pa ne mogu funkcionirati kao u prošlom vijeku!?
Haj dobro je, mogu i bez te trave... al bez 3 - 4 cigarete dnevno, baš ne mogu!

Anonymous said...

meni se ccini da je ovo od nasseg Herdegovca (ajde, nemoj sad brisati, skromno )

http://www.youtube.com/watch?v=MKuA6VS_ujw&feature=youtu.be

Feniks (ima joss, dooobar)

a ova slova dole, kao da ih je krokodil zzvakao...

Micko said...

Kad odobre marihuanu bit će nam svejedno ko je na vlasti,i kolko te ko uzima.Svi će bit rahat i nasmijani.Oni koji je odobre bit će vječno na vlasti,ali neće je oni uzimat ni njihovi najbliži.Tako kad dodjes doktoru i kažeš da te boli glava,a on propiše po jedan list svakih dva sata.Pa kad boli noga onda dva lista svakih tri sata .Tako će svi bit zdravi.Samo je pitanje hoće li poslije terapije iko raspoznat svjetlo na semaforu.Demokracija čuda radi samo da onom siromahu otme i ono malo jada.Ovo je samo moje mišljenje.Kontroliraju sve pomoću raznih društvenih mreža,a sad fali samo malo lagane droge i boli nas uvo i ko smo i što smo.Opet je to samo moje mišljenje.Nisam u nikakvim društvenim mrežama,ali nisam ni budala,barem do sad.
Pisat ću o putovanju rudnickim avionom u kojem je zabavljacica neka lijepa Jun.Ona zna više jezika,a kakvu atmosferu napravi nevjerovatno.Čak smo pjevali i karaoke,ito svak na svom jeziku.
Ma zurimo na neki prijem,i neku gala večeru gdje će na kraju,po običaju,bit bijela zmija na ovalu kao posebna čast.Zumra utegnuta u crnoj haljini koja više otkriva nego pokriva,a ja crni frak sa leptirom oko vrata.Ona mi je to kupila.Ne volim ja ta sranja,ali gdje si tu si.

Pozdrav za svjeha važi,a posebno za moju humanitarku.

Staracki dom demokratije

 Amerika je zemlja najvece  ,najdeblje , i briljantne ,svijetske demokratije ,sve do trenutka ,kad to mora i dokazati,Onda to   lici  na sve...