Monday, December 7, 2015

Donald Damp

Covjek je vanzemaljac.Pomjera granice  gluposti do neslucenih ,,nizina,,.Tamam kad  pomislis  da jedno ljudsko bice  dostigne  maxsimum   lupetanja,, i da ne moze vise ,Damp se pojavi sa novim biserom.

,,Zabraniti Muslimanima dolazak u Ameriku,, E Dampi ,Dampi ,Sta zajebaje se .Ma jok ba.Ozbiljno  misli.A cudnih ljudi.Ne vjerujete .Ok ne morate.

Hajmo vako.Pobjedio  Damp i postao  predsednik.Muslimanima  zabranio ulazak u Ameriku.Samo postoji problem.Tehnicki.Kako nekom dokazat da je Musliman ,ako se sam tako ne izjasni.Znaci vako.Prije  leta ,organizvat  drzavne sluzbenike ,koji ce na aerodromima  anketirati putnike i oni koji kazu da su  Muslimani ,ne mogu u Ameriku.To je lako.Ako ,,priznas,,  no Amerika ,a sta je sa onim ,sto ni pod mukama  to ne priznaju.Po imenima ce biti tesko .Jako je puno  imena koja mogu  pripadati raznim religijama.Po fizickom izgledu.I to je tesko,pod uslovom da nisi Mostarac  i da ne ,,prepoznajes,, nase i njihove face,,Znaci gotovo je nemoguce  sve to izorganizovati i ,ako je samo prijetnja ,da  sami odustanu  od puta ,jer  znaju da vamo nisu dobro dosli,  Damp je  ostvario cilj.

Mozda  bi najbolje  bilo ,tu  su greske  najmanje  , da svi oni  potencijalni ,,gosti,,  pred putovanje  skinu gace  i pokazu onu musku stvar  i to licno Dampu ,koji bi nakon vizuelno ,opipljivog pregleda ustanovio da  doticni  ispunjava ili ne uslove za dolazak.Mislim da je ovo jedino prihvatljivo  rijesenje .Dat Dampu  u ruke ,da sam odluci .

 

P.S. Razmisljo sam danas o Dampu i zakljucio ,da ono sto on govori   i nije veliki problem .Pitanje je samo ,koliko ih misli ko on.

4 comments:

rajskadjevo said...

Mogu potpisati izjavu pod materijanom i kaznenom odgovornošću da jesu ili nisu..tako mi ovdje dokazujemo stvari kad se na drugi način ne mogu dokazati..
Ovaj vaš -beskrupulozan očito nema pametan program pa ide u takve krajnosti da ti pamet stane...

Meho Mekinro said...

Mozda ima nade:
"Gradonačelnik Sent Pitersburga u američkoj državi Florida zabranio je danas kandidatu za predsedničku nominaciju Republikanske partije Donaldu Trampu dolazak, nakon što je izjavio da muslimane treba sprečiti da ulaze u SAD."

marijan2 said...


Taj vas Doni je stvarno lud, ali ni u kom slucaju nije glup,
jer inace ne bi bio to sto jeste
Jos jedan dokaz da ludost i glupost ne moraju da idu obavezno zajedno!
Cova je zabavan, a cini mi se da se on pomalo zajebaje sa svima vama?

raspustenica iz Svrakina said...

Moglo bi bit posla na aerodromima, a ja bih se prva javila za posao utvrdjivacice, mislim toga ko je musliman a ko nije.

Serdzada

 Zdravstvena zastita  i sve okolo nje je jedna od tema  kojom se niko ne voli baviti ako ne mora,Oni koji znaju vise od ,,jednog,, obicno pa...