Friday, December 4, 2015

Kondom

Stojis u prodavnici  u redu na kasi.Covjek ispred tebe placa deset paketa kondoma.Sta pomislis..Da hoce nekog da ubije ili nekog da jebe.Vjerovatno ovo drugo.

Sluso sam danas  direktora FBIa.Kaze da onaj terorista ,sto je ubio  14 nevinih ljudi u Sent Bernandinu ,nije bio  na bilo kojoj listi FBIaja.

Stojis u redu  ispred kase.Covjek ispred tebe kupuje  10 poluautomatskih i automatskih pusaka i 50 okvira sa municijom ,negdje oko 10 hiljada komada metaka.Sta  pomislis,Da hoce nekog da  jebe ili ubije,Vjerovatno ovo drugo.

Oruzije koje je koristio terorista u  Californiji je kupljeno legalno.Znaci covjek otiso u  ,,ducan,, sa puskama ,izabro platio  i otiso ,a da  se niko nije zapito ,sta ce covjeku 10 automatskih pusaka u kuci i jos 50 okvira sa municojom.Haj dobro  se nije zapito ,onaj prodavac  ili kompanija  cijoj je prodabvnici sve to nabavio ,al u zemlji  gdje su  milioni placeni samo da razmisljaju ,nije bas  normalno ,da se ne upali neko ,,crveno ,, svijetlo upozorenja ,da je individua ,sa ,tim  tim imenom i prezimenom ,bez obzira na  religisko opredjeljenje ,kupila ,,viska,,  ,,predmeta,, za nuznu odbranu,sto je garantovano 2, amandmanopm  na americku konstituciju.Ok ,isti taj amandman  ne kaze koliko neko  automatskih pusaka moze kupiti  i koliko okvira sa municijom,al zar ga neko ne moze i prekrsiti ,ako mu se ucini  da je bas previse.

Ja sam inace malo ,,slov,,  spor  na mozgu i ne zivim od njega ,nego od  ruku,ali ako ja kao takav  vidim da tu nesto nije u redu ,kako bi tek  morali reagovati oni  sto zive  od ,,pameti,,

Stojis u redu na kasi u prodavnici.Covjek ispred tebe placa  3 paketa kondoma , pusku  i paket metaka..Sta ces pomisliti.

4 comments:

Meho Mekinro said...

"Stojis u redu na kasi u prodavnici.Covjek ispred tebe placa 3 paketa kondoma , pusku i paket metaka..Staces pomisliti"
"Obljubiti ". će te pod prisilom

Anonymous said...

Ma jok Meho. Taj ce te upucati pa ce ti nacuturit zenu, a poslije nje I svastiku.

nesloga

Anonymous said...

marijan2
Taki ste vi Ameri... cim nos promolis u tu vasu domaju, il ces biti jeben il nastrijeljen!

Anonymous said...

ovi Aemeri ce se sami istrijebiti
sa svojim modificiranom hranom punom hormona, kemikalija
i sa oruzijem
[ma slabo se oni *ebu, to je samo prica]

Serdzada

 Zdravstvena zastita  i sve okolo nje je jedna od tema  kojom se niko ne voli baviti ako ne mora,Oni koji znaju vise od ,,jednog,, obicno pa...