Sunday, June 2, 2019

Liverpul

 ,Idemo dalje.Gledate li NBA  finale.Ne gledate,OK, .Od igraca jedino gore  su sudije.i pitanje je ;Sude li lose sto ne znaju ili im je tako ,,preporuceno,,Velika je to razlika ,mada  i ne znanje nije i opravdanje.Svaka izjava  protiv  sudije ,poslije utakmice ,od strane igraca ili trenera ,kaznjava se  desetnama hiljada Dolara  ili po sistemu ,,tvoje je da igras i sutis  a sudijino je da sudi  i zato ste placeni ,, pa tako svako moze komentirati  poteze  americkog predsednika ,,al  sudije ne moze ili  moze ,svijesno da poslje plati kaznu.

Eto Liverpul postao  prvak Evrope .U principu zasluzeno ,mada da je i Totenhem pobjedio nebi bilo nezasluzeno.Utakmica-nako ,jer danas je vise komentara o tome kako je ,,mashala,,  polu gola djevojka utrcala u teren ,nego kako je igro Salah.Medij je  cudo.Isforsirali su Liverpul ,ko zna iz kojeg razloga ,daleko vise nego su paznje posvetili Totenhemu,Jeste Liverpul atraktivniji ,po mnogim kriterijima  od ,,Spursa,,ali ovo favorizovanje je  bilo  pretjerano.

Jeli bio penal.Za one koji navijaju za Liverpul  ,nema  dileme ,Jeste ,Za navijace Totenhema ,nije,Za  nas koji  nismo navijaci i jeste i nije ,Da ,,slovenac,, nije sviro ,manje bi bilo ,ljutnje , nego sto je pokazao na bijelu tacku.Kad neko primi  go ,nakon svega 20 sekundi igre i to u najlmanju ruku ,,sumljivog penala ,sve pada  u vodu.I taktika i moral .

 Da bi se  sudijama ,pomoglo, odnosno stalo u ,,kraj,, izmislili su ,,Var,,  koji  covjeku  sto djeli pravdu  pomaze u trenutku ,kad je u  dilemi ,ondnosno kad nije siguan da je donio dobru odluku,pa sve  onda na ekanu moze vidjeti  ponovo ,ali nije  i inperativ  ,sto znaci moze i ne mora.Sitacija kod penala za Liverpul  ,se  bas ,,ubila ,, za Var ,sto slovenski  sudija Damir  S, nije mislio  nego je odma pokazao na bijelu tacku.Poslije je  dobro sudio ,ali ,,,,,,,

Liverpul je prvak Evrope i to se jedino pamti ,a sutra ce vec  svi zaboraviti i  sudiju i guzatu i sisatu ,,navijacicu,kako ,,trese,, zelenim tepihom, ,,do novog  finala ,novog sudije ,novog penala ,do nove (ne)pravde .Jako  jednostavno . .

4 comments:

Anonymous said...

Uh, ona polugola je bas zgodna. Kinsi Volanski, opa! Ne znas je li zgodnija sPrijeda ili sPozada! Svako voli ono sto je lijepo za oko.
Porasla joj popularnost na Instagramu ! Koliko je to para moze li se znati. Ne pitam radi sebe.

Ko je zaspao u toku utakmice neka ne briga, ima repriza, mislim zbog golotinje.
Feniks

Beka said...

daso,neide on da gleda tv sve dok ga iz rezije nepozovu a vidio si da je cekao i osluskivao na usilice,hoce li iz sredista uefa ista poduzeti,penal i nema dileme,ja sam samo ljubitelj dobrog fudbala i nista vise,sem ako moji Milini izabranici istrce pod Goricom....

Home said...

"Aldzezira "
Nadam se da , poslije svega, neces postati novinar!
Meho Mekinro





dalibor bilic said...

Poslije svega ,,ostajem prisebi,,

U potrazi za srecom

 Da paradajz    ,umjesto Mexsikanca  ili nekog  njemu  slicnog -po ,,geografiji,,,sto preko  zice ,zida i rijeke,mora   dodje u Ameriku ,i k...