Sunday, May 25, 2014

Iz ,,sata u sat,,

Sutra je ,,ovde,,  Memorijal  dej,,To je praznik kad se Ameika ,sjeca svih onih,sto su dali svoje zivote za ono ,sto je Amerika danas.Dobro  ne bas svih ,ali ono generalno ,sjeta/memorijal dej je uvijek u ponedeljak ,zadnji u mjesecu Maju ,sto znaci  ,,dugi,, vikend za sve one  sto sebi to mogu da priuste.Memorijal dej vam je nesto ko 4, Juli ,dan borca i ,,svi sveti,, dan mrtvih  u jednom prazniku.

Ovo je ,ako covjek gleda po tome ,,sta radi,, a sta je zatvoreno ,negdje 75 posto pravog praznika ,jer recimo imas martin Luter  King  ,,dej,, kad sve radi  normalno i Bozic kad niko ne radi ,a sredina je ,,memorijal,, kad svi umjesto do 9 navece rade do 6 popodne.

pricu ,,iz sata u sat,, mogao bi zapoceti  od recimo prije 24 sata  kad sam gledao vijesti i kako je neki tamo  nezadovoljni  potencijalni ,,jebac ,, iz Santa barbare ,zbog toga sto mu nisu  dale pobio  6 ljudi.Ovaj manijak je inace sin nekog  rezisera  i desilo se prvi put da je Holivud prekoracio  prag da samo ,,ne  utice ,, na zlo ,nego da ga i radi.

Negdje oko 12 zovem Dubravka u Sarajevu.Jede tresnje i otkako sam ga kritikovo za ,,potkosulju,,  na Skajpiju ,sad je vec ,,normalno obucen,,Jebo te sto svi ljudi kad odu u Sarajevo ,odma sa praga ,,obuku,, potkosulju.

Kaze bio ,,udineze,,Sad ja znam sto se meni ,,noliko,, stucalo.Rijec o meni i mojim ne-djelima ,tipa Pliva patka preko Save ,nisu progovorili,ni o ,,lepa sela lepo plove ,, ni to  nego su  onako generalno  izrazili svoju zabrinutost ,mojim odnosom prema rodoljublju i zakljucili da sam im i pored svega  ipak ,,drag,,Tako kaze Dubravko,ako ne laze.Onda su ,e pazite sad ;otisli u ,,Konzum,, mialim da se tako zove ,nakupovali  svega i odnijeli u Crveni ,nisam sad siguran krst ili polumjesec ,za nastradale u poplavama.Sta drugo reci nego se podici i zapljeskati.Bravo ,bez obzira ,sta god  mislili o meni. Salut.Udineze je inace samo za ovu priliku   ,,doletio,, u Sarajevo i vratio se sutradan.

Oko 12 zvoni telefon.Meho Mekinro ,zove sa  devedeset petice .Kreno  ,,dole,leti iz Fort loterdejla za Stokholm ,pa onda za Sarajevo.Pita trebal mi sta  otamo.Kazem ja da  ne treba ,jer ono sto mi treba  otamo se ne moze donijeti.Bolje  je da dole i ostane.Ako ga ikad nadju.

Oko jedan popodne ,zovem  svog druga Ginu u Sarajevo ,da mu cestitam ,zaposlila mu se kcerka ,poslije 5 godina od kad je diplomirala.nema ga ,Ako slavi ima i zasto.

U, 3 pocinje utakmica.Finale .Igraju  ,,spanci,,sad je lako i navijat ,Za spance ili protiv njih.Ja sam uvijek bio protiv.Zvoni telefon.Zove Cenga iz Dajtone sa plaze.kaze ludnica ,ne mozes do vode.Pita koliki je rezultat i kad je repriza i da ce opet zvat poslije .Nije zvao.Mozda je sazno rezultat ili mu je uspjelo da se probije do  mora.Oko 4 i 30 idem  ,,da radim,, Temparatura je oko 40 u hladu ,pa razmisljam da li  je potrebno paliti pizza pec ili da  pecem na suncu.

Oko ,5 5 ,7 ,8 nigdje nikoga.Svi sa Cengom u Dajtoni i onda oko 9 dolaze Miso i maja.Par  hladnih piva i uvijek vruce ,,domace,, teme.

Usto sam jutros rano.uvijek ustanem rano kad ne moram.Iznosim ,,laptop,,  u bascu.Pjevaju ptice,trce vjeverice.prebrojavam  brojno stanje u kuci.Svi negdje otisli ili se spremaju.

oko 10 mzavrsavam ovu pricu.Mozda negdje i odem .Kad udinezeu nije tesko i mrsko  ,,puknut,, zbog pomoci ,,tamo,, sto bi meni bilo .bolje.,,vamo..

Danas je  vikend praznik.Necu da mislim o ,,zlocinu i kazni,,necu  ni o tome ko je ,,sretniji ,onaj sto zna ili onaj  sto pojma nema,, ko ja.Iz sata u sat.

28 comments:

Anonymous said...

A Todoricu se brk smije.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=rVzRL9PrxvI

Anonymous said...

ovo je samo za Micka,I JOS NEKE, ako dozvilite

Đokad -MAY 15 -VEDRANA RUDAN
Ne mislim da su svi muškarci niža bića ali svi muškarci jesu jadna bića. Posebno kad krene proljeće. Zašto siročići baš u proljeće moraju biti seksualno hiperaktivni? Ovih dana svakih pola sata gledamo reklame koje će jadničcima pomoći da njihov đoko bude tvrd poput armiranog betona.

Farmaceutska industrija im šalje poruku. Moraš jebati u sedamdesetoj onako kako si jebao u sedamnaestoj. Međutim… Čula sam da dečki imaju prostatu. To je neka žlijezda koja im otekne pa između četrdeset i pete i sto pete otežano piške. Zato im se stalno nude prostamin, prostatin, prostasol, prostamol. Frka je velika jer pišanje ima neke veze sa tucanjem. Muškarci bi mogli bez pišanja, bez kresanja nikako.

Zanimljive su te reklame. Vidiš sijedog muškarca, pedeset i pet mu je godina tek. U jednom trenutku tužno gleda u gumeno crijevo iz kojega kapi tužno padaju na suhu travu, onda vrtlar u sebe ubaci prostamlaz. Kakva promjena, čovječe?! Iz cijevi štrcne tako visoko da susjedu opera krov od kuće. Svo to zalijevanje vrta nekako je ponižavajuće. Zašto dečki ne mogu progutati direktnu poruku? Zato jer im je netko rekao da sve na svijetu stalna mijena jest osim čvrstoće njihova kurca.

Onaj sredovječni gospodin na našoj je televiziji vlažio vrt prošle godine. Ove je bolje prošao. Na ekranu se najprije ukaže fenomenalna dvadesetogodišnja ženska guzica u crnoj, uskoj miniminiminisuknji. Noge visoke dva metra stupaju prema klupi u parku na kojoj ih čeka sjedokosi muškarac. Ne vidimo ženi glavu, što će ženi glava, u prvom je planu Njegov osmijeh. Veseljak se znakovito smije jer zna što čeka Noge kad on proguta đokoplex.

U tom džordžu… Da, definitivno, bolje zvuči džordž nego đoka. U tom džordžu postoje, nemojte me držati za riječ, anatomija mi nije jača strana, nekakve vene i arterije. Neke od tih žila koje bi trebale biti široke se sužavaju a one koje bi trebale biti uske se proširuju. Kurac te promjene tumači kao zapovijed: moraš biti puž i spavati zimski san do smrti!

Zato on, umjesto da se, kad u blizini osjeti suprugu svoga vlasnika, pretvori u bejzbol palicu, ostaje šaka jada. Njegov šef to ne tumači onim sužavanjima i proširivanjima nego uzrok vidi u mlohavoj guzici svoje žene. Kreće u lov na tvrđe ili tuđe meso. Vjeruje da je tvrdoća zarazna a tuđe meso pužomor.

Najnoviji primjer iz života. Predsjednik Obama sindrom puža liječi, navodno, krešući jedinu preživjelu Kenedicu koja je američka ambasadorica u Japanu. Bila je predražesna curica na pogrebu svoga oca. Bože, kako vrijeme leti!

Elem, kad vlasnici uspavanih slinavaca shvate da im jedino kemija može pomoći krenu gutati tvrdoplexe, udriplexe i prodriplexe dok ih smrt od žena ne rastavi.

Zašto pišem o ovoj temi? Zato jer sam žena, dakle, privilegirano biće. Nama se nakon četrdesete baš ništa ne dešava. U strop možemo jednako strastveno gledati kao i u četrnaestoj i razmišljati o košuljici.

Kupit ćemo je u Haendemu kad, ako, puž, najzad, pljucne.

Mico said...

Vedrana je kao i ti frustrirana jer se na nju nikome više ne diže..Neće niko stare koke.Od nje se jede supa,a meso se baci.Eto kad si ti otišla u mesniicu i pitala ima li ovcetine,nego ima li janjetine,hajhahaha.
De Cole objasni ovoj drugarici.Ti ćeš to bolje.

čole said...

Ovaj komentar ti je napisao onaj peder što neće da se potpiše!
Što se tiče Vedrane, ona je još uvijek k'o avion! Gdje će ti duša Micko?!

Anonymous said...

Rudanka si je ovim tekstom zabila auto gol. Izgubila je pola publike.
Jesi li ti Mick siguran da ga je poslala drugarica ? Mozda je ipak neki zavidni drug.

ODOZGO_77 said...

ko god je stavio komentar ljubomoran je na popularnog Micka

pozdrav ekipi

Micko said...

Tako je moja ozgo.Treba se opustit i zivit,a ne kukat.Najlakše je kukat.

Nego pola sam dana danas proveo sa Francuskom Anamariom i potpisala mi je sve opstinske papire što su u njenoj nadležnosti.
Ona je za kanalizacili.Tražio sam da odvodne cijevi budu veće nego obično.Malo je zakerala prije nego smo otišli na večeru neku vece,a danas sasvim druga.Sad smo raja.
Kad sam prvi put došao na vrata i sjeo preko puta nje rekla je kao još jedan sa posebnim zahtjevima.Ja joj rekao da je to tako lijepo izgovorila da bi volio da mi ponovi jer ima nešto u njenom naglasku što mi imponira.Nasmijala se i ponovila.Nasmijem se i ja i kažem da je sigurno Belgijanka ili Francuzica jer zanosi ono malo kroz nos.Kad je rekla da je porijeklom Francuzica,ja odma počeo folirat kako sam na fakultetu učio malo francuski,te da mi ide od ruke.To što sam učio u osnovnoj par godina i u gimnaziji dvije u prvom razredu,ali sjećam se ipak.
Tako ja nju nastavim folirat i upitam je onako par stvari na francuskom ono kroz nos i sa onim specifičnim r.Smijala se ona do suza,i




odgovarala mi na francuski,a ja sam pola


razumio,a pola progutao,ali sam


skonto.Nisam ja baš glup kako izgledam.





Gledam je onako nasmijanu,malo crvena u licu možda zbog crvenkaste kose.Skladno gradjena,a malo poimanja,i kontam da možda ima koju preko četrdeset,ali tu je to.O bračnom stanju je nisam pitao jer nebi bilo smisla u takvom momentu.
Nakon još malo zajebancije ja. njoj odrecitujem par stihova na francuskom i ona ih ponovi da me ko malo ispravi i opet smijeh do suza.Omnda joj ja predlozim da izadjemo na vecericu i da ću joj još svašta pričat,i da u životu nisam naišao na nekoga tako zabavnog i veselog.I ona potvrdi isto.Ni jednu riječ nnismo progovorili o onome zbog čega sam ja tu.
Kad sam izašao nazovem moju konu Grkinju da spakuje lijep buket cvijeća i da pošalje deliveri prije kraja radnog vremena.Pitala me Grkinja jeli to nova.Rekao sam da je najnovija.

čole said...

Postoje veliki izgledi da se ovim buketom zaustavi trend opadanja isplativosti istih, koji je u 2014-oj dosegao kritičnu razinu od 5%! Nisi valjda zaboravio staviti i parfem?!

Ali saznao sam o kome se radi. To je jedna opajdara iz Mokrog kod Sumbulovca. Nedavno otišla u Australiju i predstavlja se kao Francuskinja. Ovdje zavila u crno pola Mokrog! Muž je razbio, sjebo joj nos pa malo nagoni kroz nos. Čuvaj je se ko zmije! Mora da joj je neko tebe preporučio, ko te dobro zna, ccccssss!
Vakog jarana nema svak, moramo se pomagat, jebajiga!

rajskadjevo said...

Tako i ja ko Micko..čim nešto trebam, malo flertujem, već znam na što muškarci padaju i to je to..a onda dok to dobijem, se lagano izvučem...nismo ni mi žene blesave...!

Micko said...

Davno ja rekoh da smo ja i Rajska isti.Eto sad se sve vidi.Priznala je.

Večera

Nadjemo se mi tamo gdje smo se dogovorili i odemo u Francuski restoran,ali nema mjesta.Predlozim ja jedan Češki,a ona predloži Njemački.Kontam da nije mogla bolje izabrat.Da se popne u moje auto znam da nije baš tako jednostavno te je malo poguram ono djentlmenski da je baš ne uhvatim za guzu,nego nako ovlas.Pitam je jeli kamtibl,a ona hoće sjedalo malo naprijed.E tu iskoristimo priliku da je bolje pipnem i primaknem joj sjedalo.Kad smo krenuli rekla je da se lijepo vozit u velikom autu,a ja dodam i u prljavom.Tako smo se smijali sve do restorana.
Sjeli i ja narucim svinjske koljenice sa kiselim kupusom.Zaprepastila se koliko toga ima.Rekoh ja da ću pojest sve što ona ostavi,ali da sumnjam da će ostavit nešto tako.Tako uz večeru pričali smo o Francuskoj i Luvru,i o Dubroniku i Makarskoj.Svašta smo pričali,a ja sam koristio priliku da je poljubim u rukicu govorec kako je moguće da neko ima tako nježne rukice.Ona se u isto vrijeme divila mojim velikim grubim prstima i šakama.Onda smo počeli o hobijima i trošenju slobodnog vremena.Iznenadila me kad je rekla da je članica pistoljskog kluba i da slobodno vrijeme većinom provodi u pucanju.Onda i ja ispricah kako idem u lov i kako imam veliku farmu,i bilo bi mi drago da je odvedem gdje god ona hoće.Skočila je u omentu preko stola i zagrlila me uz priču da bi ona išla u lov,ali nema s kim,i nema pušku,nego damo dva pištolja.Rekoh ja da imam osam pušaka i da neće bit problem,i nabrojim joj šta sve od robe i ostalog pribora mora kupit,a ona reče da će to sve nabavit i javit mi,a da ja samo odredim kad idemo.Onako usput upitah je šta će joj muž reć na to gdje ide i s kim,a ona reče da to zaboravim jer ona nema nikoga kome mora račune polagat.
Ta mi se malehna Francuzica nekako uvukla pod kožu i volio bi da ostanemo samo raja i da se družimo.Nekako je draga i dobro naivna.Mislim da je dugo sama ono bez raje i prijatelja,i da sam joj ja neka slamka spasa.Na kraju joj rekoh da ću je upoznat s mojom ženom,onako samo da vidim reakciju,a ona je izrazila nevjerovatnu sreću zbog toga i rekla kako sad možda ima pravo društvo.Zbunila me skroz.
Šta će bit ne znam,ali Pami sam onako usput kazo kako ću dovest jednu lijepu damu Francuzicu na ručak kad god ona kaže.
Vidjet ću šta će bit.Ma sve u redu ko uvjek.
Pama je svjetska žena.Nije ona hanuma sa Sirokace da odma oklagiju poteze.

Eto to je to.

dalibor bilic said...

Malo jutarnje ,,sege,,
Citam na vijestima da je nekoj Almi Bandic ,pazite sad ,clanu glavnog odbora SDa,jebo te, u hrasnici ukraden auto Pasat ,pa je ova za klix ba dala izjavu u kojoj kaze ;
,,nadam se da ce auto biti pronadjen jer je kupljen halal novcem odnosno na osnovu postenog rada ,,
e svasta

Marijan said...

Nema me četiri dana i odmah uz*ebete ove stranice, al' nema veze.
---
Kaže Mick, tražio da stave malo veće odvodne cijevi? Nisam znao da u AUS. žive tolike seronje?
---
Prije 6-7 godina ukradu mom zetu (oni Čoletovi u Lukavici) Terana keca i tražili 1500 KM da mu ga vrate. Napo ih on, ko izgubit će glavu neka se ne za*ebaju jer ne znaju šta su ukrali... dobio ga je za 500.

Marijan said...

*ebote... vazdan moj komentar 13.
Sad će zakoćit'!

Anonymous said...

Micko moj, nista ti ovaj put ne vjerujem. Da je pricu napisao Cole proslo bi, ali ti...ne,ne.
Sigurno je ta zenska ruzna k'o vrag dok si ti digao ruke od nje.

z.

čole said...

Ja fine Francuskinje, jebote! Radi u kanalizaciji! Tugo moja, ccccssss!

Miko said...

Pa šta misliš Cole zašto je učila arhitekturu,nego da brine o opstinskoj kanalizaciji.Nisam htio reć da je arhitekta,ali tražio si i eto ti hahahaha.

Zmmijo ljuta,nije ružna,nego naprotiv,lijepuskasta i druzeljubiva.Može se bit i raja s curama.Eto kako smo mi ovde raja.

čole said...

Ako ti je ta „ljepuškasta“ arhitektica, onda su ti Herke atomske fizičarke, ha,ha,ha.
A i da jesu, šta vrijedi kad si ti pripravnik - volonter, za uvaljivanje pravim ženskicama.
A za one teretne ti skidam kapu. Dvje-tri riječi ali one prave i padaju ko snoplje! Gledo sam svojim očima!
@ Ž. Na tragu si, ali ne radi se o ružnoći, nego „arhitektica“ radi na kanalizaciji, pa ti se razlog sam nameće.

Nego, šta nam je sa Tetom R., nema je tjednima?! Da joj se nisu pomešale trave?
Zadnji put je viđena sa jednim dedom, na klupi u parku, zagrljena. Od tada joj se gubi svaki trag.
„Pet minuta prije smrti, nije kasno počet živiti“ Cccccsssss.....

Micko said...

Zovne me Djordj stari čovjek skoro 80.godina za koji mjesec.To je tako jedan vitalni i dobri starac da ga prosto obožavam.Živi na farmi jedno 400 km od Sidnaya i bavi se uzgojem krava i ovaca.Ima dva sina koja kako su se ozenili s djevojkom iz grada rijetko mu dolaze,a i kad dodju sve je to na brzinu i krajnji interes.Obojici je kupio po kuću u Sidneyu i kaže da se tu zajebo,ali djeci valja pomoć.To je tako,i to je sudbina.Pričamo tako i kažem mu da sam i ja kupio pa šta.On na to reče kako sam ja pametan jer je sve na mom imenu,a on je svojima kupio kao da su oni,i prodali za manje pare.Navodno ženama njihovim se prohtjela neka druga lokacija.Lako je prodavat ono što je babino.
Ja i žena u mene odemo nekad maksuz da mu pomognemo.Ona mu sve opere ispegla očisti do sljedećeg puta.Valjo mi je taj Djordj kad sam kupovao farmu,pa kad bi kupovao stoku na aukcijama,a ja bi njemu doveo mog lovca Kewina i mi bi pobili pi 200 kengura za dan i noć da krave i ovce imaju trave.Ogromna je njegova farma.Njegov je deda došao vamo davno kad su tek otkrili ovu zemlju i samo zagradjivao .Tada je to bilo besplatno.Kud nije moj deda nego radio u Lijezu u rudniku uglja,i baba s njim.Ali tako vrijeme bilo.
Elem kaže Djorj ima da pobije 240 kegura ili mu stoka za mjesec neće imat šta jest,i moli me da provedem lovaca koliko mogu nać,a on će nam platit i municiju,hranu i naravno piche samo da ga kutarisemo najezde.Plus divlje svinje dolaze na kravlje hranilice i pojedose sve.Rendjer e je odobrio 240 i dao mu tegove,a ostalo je njegova briga.
Rekoh ja ženi u mene,onda obavjestim Kewina,pa još dvojicu Talijana i novu jaranicu Anumariju.Kaže da ode kupit poljski krevet i vreću za spavanje.U Petak poslije ručka je polazak tako da budemo tamo oko 8 navece i onda po noći sa svjetlima na kenguriju.Bit će to pravi ugodjaj,a divlju krmad će mo ja i Kevin riješit jer mi znamo kako.Nosim jednu pušku za moju Pamu ito trocjeku i ona ima plus Smithwason 45.Nebi ja nosio trocjevku da mi neko dobro plati.Teško je to ko tuc.Ali žena voli.Nosim Mauser 93,62 za mene,pa tandjaru onu našu iz Jna 7,9 ,pa onda 308 za Anamariju,a ona plus 2 pištolja Magnum 43 i Glok 9 mm.Nosim za jednog Talijana 7mm Tikka3,a onaj drugi ima Wonchesyer 375.Sad ti kontaj druže urednice da je vaka formacija bila onih godina kad su Ceranici i ostali njemu slični navalili da nam jebu drsku od tave kako bi se proveli.
Sljedeći vikend je ovde long vikend jer je neki kraljicin rodni dan.Tada idemo na moju farmu da cistimo od krmadi,lisica,i divljih koza i ovaca.Namnozilo se toga bruka.Kona me Julija zove i kaže da i magarac i zana mu ležeispred kuće od straha.
Eto sve je to život

Micko said...

Cole toliko te volim da bi mi bez tebe bilo dosadno.

čole said...

Napokon opet gledamo Micka kakvog smo ga navikli gledati, pa ga takvog i zavolili. Vidiš i sam da bolje pišeš nego što jebeš! Pa radi ono što ti ide od ruke, ne gubi vrijeme na „gluposti“, ccccssss!

Anonymous said...

@ Cole
Nisam na tragu. Moj dojam je da tvoje druzenje sa zenama ne podrazumijeva iskljucivo seks. Na to sam mislila. Ne mora znaciti da sam u pravu.

z.

Unknown said...

čole said...
Napokon opet gledamo Micka kakvog smo ga navikli gledati, pa ga takvog i zavolili. Vidiš i sam da bolje pišeš nego što jebeš! Pa radi ono što ti ide od ruke, ne gubi vrijeme na „gluposti“, ccccssss!
Cole ovo potpisujem, iako sam tip koji uvijek svakome ima nesto da doda,e ovaj put ama bas nista nemamam......ma imam, ali necu da ne pokvarim ovo tvoje, posto ne moze biti bolje.
Jedino sam se malo uplasio kada procitah sta sve Mick nosi u divljinu od oruzja, jer mi pade na pamet sto jednom rece(cini mi se Cehov), da ako u drami(pozoriste) u prvom cinu vidite da puska visi na zidu, budite sigurni da ce da se oglasi u poslijednjem.A ovo je i pozoriste, i drama.
Komso Mick, do sada sam ti sve vjerovao, ali ovo da je Francuzica ljepuskasta i druzeljubiva nikako ne mogu. Meni ona sa crvenkastom kosom i ovim pistoljima vise lici na onu Kalemiti Dzejn, nego na neku ljepuskastu i njeznu francuzicu.
Nego drzi se ti komsinice Julije, em je tu siguran dobitak, znas na sta mislim,a izgleda da je i bezbjednije.

Marijan said...

Vidim Mick ide ti lov od ruke... a ja ti ovdje vodim bitku sa mravima i spuževima.
Šta ćeš, velika država, velike zvjerke, mala država, male zvjerke!

Micko said...

Da znaš komso koliko je žena članova sssa zaprepastio bi se.Žena su nam i predsjednica i zamjenica.

Anonymous said...

Dobri moji blog djuturumi, ja se ozenio u subotu, vjerovali ili ne. Burazer doletio iz Californije, kum doletio iz Brazila, pa se vracam s njim sljedece sedmice. Mojim starcima, dvoje rodjaka I jednom jaranu platih karte pa dodjose iz Bucha potoka,, taj mi jaro iz djetinjstva slavio svoj 40ti rodjendan na dan svadbe, tako ispalo da mu je to najbolji poklon, a dodje mi ko drugi kum. Mojih oko 50 bilo, njenih preko 100, uglavnom stara ustaska imigracija iz Melburna pa sam tek za svadbu skontao u kakvu sam se famEliju prizenio, kuku majko. Ali skoro niko nas jezik ne prica pa kontam, jebo takve ustase. Kum izadje pa nesto spomenu da se nece obracati na serbo croatian, a oni kad su culi ono serbo, tajac nastade. Ali koga boli za ustase. Zivio Tito. Uglavnom naroljali smo se ko majke nas odabranih 19 za bachelors party u petak, pa sam na svadbi bio posljedicno poluoduzet.
Dalibore, onaj tvoj 007 mi ne dodje na svadbu zbog plejofa, veli dobio karte za tekme u Majamiju. Jebo ga plejof, a I njemu htjedoh platit kartu.
Micko, ti lafo na finjaka pa iza toga na puske. Ko kakav djikan s Romanije. Moram priznati dobra fabula tog dejta sa Francuskinjom iz odjela za kanalizaciju, samo ta tvoja zena ne da nije sa Sirokace nego garant ima kakvog zagondjiju cim ti tek tako odobri da vodis koke na dejt. Moja mlada vec vristi po kuci sto cu je odmah poslije svadbe ovakvu trudnu ostavit na mjesec I po zbog juzne Amerike, bivsa mi usidjelica sjedi u Florionopolisu, zna sta bi se moglo desit, a vec kuka I za ubuduce I zbog augusta I 3 sedmice tradicionalne Ibice kad bude skoro pred porodjajem.. A ta Francuskinja nesto malo cudna, sama bez jebaca sa preko 40 kuka I barata sa pistoljima, neznam Micko, gledaj u jabucicu dok nije kasno.

nesloga

rajskadjevo said...

Čestitamo!!!!!!!!!
Žene su u trudnoći posebno osjetljive i nesigurne, pa treba to malo uzeti u obzir!

Anonymous said...

Kad prestane biti interesantna katolicka..., zvat ces je ustaskom. Kad-tad.

Sega i za ,,mal,,Tito

 Jest da je  sitaucija u Bosni   ,ozbi;ljna -kao trajno stanje ,pod kontrolom, ali  utjeha moze biti   da je i ...  uvijek na granici  komed...