Tuesday, June 26, 2018

Island

Nema boljeg  fudbalera,u istoriji ,  i veceg idiota,u jednoj licnosti,, nego sto je to Diego maradona.Covjek totalni negativac u svakom pogledu ,kojeg je  kamera ufatila ,nakon  drugog gola  argentinaca ,sa podignuta  dva srednja prsta ,prema  navijacima Nigerije.Trajalo je to  dovoljno dugo ,da svi vide.Zbog ovakvih ljudi kao sto je maradona  ne radujem se  plasmanu  ove reprezentacije u drugo kolo.Nadam se takodje  da   su  reziseri tv prenosa ,izvukli pouku  u prikazivanju ovog debila i da  ce ga  u buducnosti totalno ignorisati.

Zao mi Nigerije ,zasluzili su  da idu dalje ,bar isto onoliko koliko i Argentina.najljepse navijaju  Islandjani ,sto uz trud i pozrtvovanje ipak nije dovoljno za 16 najboljih.

Nisu mi jasni ovi Hrvati.odigrali posteno ,eto ima nesto i posteno u Hrvatskoj ,umjesto  da su pustili islandu da ih pobjedi sa  5 prema nula  i isprate  Argentinu kuci.Vjerovatno se nisu  sjetili.

Hrvatskoj se inace moraju priznati dvije stvari.prva da imaju   najljepse more na Svijetu ,sto  bas i nije njihova zasluga  i drugo da  dobro igaju  fudbal ,sto je  splet okolnosti i pravila ,da su mogli  birati  u cak dvije drzave,odnosno da su njih izabrali ,oni sto imaju  jacu nacionalnu pripadnost ,nego ,onu ,po mjestu rodne grude..Steta samo  sto uhapsise onog mamica ,prije  ,,Rusije,, Covjek sa onakvim ,,sposobnostima,, danas je mogao ,,cuda ,, napraviti.

No comments:

Sarajevo (za) primjer

 Da vas podsjetim ako ste zaboravili,Olimpiska je ovo  godina ,Jos malo pa  ispod ,,triumfalne,, i na vrh  ,,ajfelovog tornja brze ,jace, vi...