Tuesday, June 19, 2018

Minas kafa

Ako je suditi po broju komentara ,na ove  fudbalske price ,izgleda ,da jedino ja gledam ,,svijetsko prvenstvo.Nema  veze  i nako me se jebe sa komentare.

Klasican fudbalski ,,harakiri,,  reprezentacije Kolumbije .Ostati  nakon svega 3 minute igre sa deset igraca,iskljucen Sancez,  ne bi mogle podnijeti ni daleko kvalitetniji timovi nego je  Kolumbija.,koja se  borila koliko je mogla ,ali ,,visak,, od jednog igraca  je ipak preusudio u korist Japana ,koji nije neka velika ekipa ,ali ipak  dovoljno  dobar  da pobjedi.

Poljska je izgubila od senegala a razlog poraza iskljucivo lezi u cinjenici ,da se igraci Poljske,prije svake utakmice mole  bogu  12 sati ,ali su ovaj put skratili na 8 ,misleci  da je  dovolkno za senegal ,sto se na kraju ,vidjelo da nije.Ovako religiozne  ekipe ,kao sto su Poljaci ako misle da pobjeduju  ,moraju na teren direktno  iz crkve. 

Navio sam uvijek za Jugoslaviju i za jos ponekog ,ne sjecam se tacno za koga ,ali znam da sam uvijek bio protiv rusa bez obzira koji sport igrali.Ni ovaj put nije drugacije.Egipat osim sto su borbeni i osim sto imaju Salaha ,,nema nista drugo ,al nije to onaj Muhamed iz Liverpula. koji je zvijezda kad igra medju zvijezdama .Ovako  sam  tesko da moze  nesto.vise.Rusi u dvije utakmice dali 8  golova .peticu  saudicima  i tricu egipcanima .Dobro je da  domacin ,zbog gledanosti ide dalje u drugo kolo.Pravu vrijednost  ,,zbornaje,, treba sacekati  do neog ozbiljnijeg protivnika.

1 comment:

Anonymous said...

Poljaci primili autogol nesretno pa onda drugi od onog foliranta koji se vrati iz auta. Ali vratit bi im se trebalo u druge dvije jer su najbolji u grupi.

Sarajevo (za) primjer

 Da vas podsjetim ako ste zaboravili,Olimpiska je ovo  godina ,Jos malo pa  ispod ,,triumfalne,, i na vrh  ,,ajfelovog tornja brze ,jace, vi...